Pitahytten

Egtvedvej 1, 8200 Aarhus N 93 94 90 86

I Aarhus Nord ligger en pitabar, som er noget helt specielt. De laver helt igennem gode pitaer, hvor der er tænkt over tingene. Menukortet er ikke stort – men præcist. Pitahytten er nogle af de få, som prøver at løfte arven efter den legendariske Jacob’s Pitabar. Stilen minder meget om hinanden.

 

Maden

Det er selvsagt pita, det handler om. Fyldet er okse, hvor der bruges udskæringen, flanksteak. Der er marineret kyllingekød, hakket oksekød med krydderier i og ikke mindst falafel. Der er pomfritter til menuerne, og forskellige dips. Noget som kan fremhæves ved Pitahytten er, at de ikke propper deres pitaer, så de regner. De er sande mestre i at lave en perfekt fyldt pita. 

Udover pita er der forskellige bowls, hvor man selv bestemmer, hvad der skal i. Udvalget er det, som er i salatbaren, og som også kan vælges i pitaerne.

 

Prisniveauet 

Det er sympatisk, og priserne er i den lave ende af skalaen. En Pita koster 65 kr.. Som menu med pomfritter, dip og drikke er prisen 99 kr.. En lille bowl koster 65 kr..

 

Stemningen

Lokalet er blevet totalrenoveret. Før i tiden lå Lykkes Grill der, men den måtte lukke. Lokalet er nydeligt indrettet, og der er pænt og rent. Man sidder fint indendøre ved træborde med bænke til. Når vejret er godt, er der over 40 udendørs siddepladser, og der er parasoller til at skygge for solen. Der er masser af gratis parkeringspladser ved og omkring Pitahytten.

Senest opdateret: 30/09/2022 10:09