Poco Loco

Hveensgade 1, 8000 Aarhus Ø 50 20 71 83

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

maj åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
1.
2.

 

Poco Loco er en food truck på Tørv, der ligger på Aarhus Ø. Her finder du mexicansk mad. I sommerperioden kommer der mange her for at spise lidt mad i uformelle omgivelser i det fri. Du kan også bestille din mad, selv hente den eller få den leveret til din dør. Poco Loco har åbent tirsdag til søndag

 

Maden

Burritos er med kylling eller oksekød samt ris, ost, tomatsalsa, salat, syltede løg, jalapenos og dressing. I den med oksekød kommer der også refried beans. Til vegetarerne er der burrito med samme indhold.

 

Quesadillas og nachos

Hvad der skal i af protein er op til dig. Ellers kommer den stegte sprøde tortillas med ost, peberfrugt, jalapenos og mexicansk oregano. Dertil vælger man en dip. Der er også nachos med hjemmelavet guacamole og salsa. Der kan tilføjes ekstra kød eller ost til en merpris. 

 

Snacks

Skal menuen peppes op med lidt ekstra, er der sweet potato fries med dip, chili cheese tops eller chicken nuggets. Af dips er der salsa, guacamole, chilimayo, smoked BBQ og creme fraiche. 

 

Drikkevarer

Hos Poco Loco er der kun sodavand at vælge mellem. Her er Pepsi Max, Coca Cola, Faxe Kondi og Jarritos. Ønsker du andet i glasset skal du finde hen til baren på Tørv, hvor der er et udvalg af fx øl. 

 

Atmosfæren

Tørv har sin helt egen stemning. Food trucks står side om side med borde-bænke-sæt fordelt i midten til alle de besøgende gæster. På jorden er spredt flis, så eventuelle regnbyger ikke forårsager for mange vandpytter. Når solen er fremme, er det et skønt sted at nyde mad og drikke. Man kommer hinanden ved omkring bordene, og stemningen er løssluppen og nede på jorden. Er vejret ikke godt, kan man trække ind i det store telt. 

 

Prisniveau

Det er moderate priser. En burrito koster mellem 85 og 90 kr.. En quesadillas kan du købe for 75 kr., mens nachos med hjemmelavet guacamole og salsa står til 85 kr.. Vælger du at få maden bragt hjem til dig med et af udbringningsfirmaerne, kan priserne være anderledes. Så vær opmærksom på det.

 

Senest opdateret: 13/09/2023 12:09