Restaurant Lotus

Østergade 24, 8000 Aarhus C 29 10 11 04

På Østergade tæt ved Salling ligger Restaurant Lotus. En asiatisk restaurant med kinesisk indretning og stemning, som serverer den ​​store orientalske buffet til hele familien. De fleste vælger at tage plads i restauranten, men det er også muligt at tage maden med hjem. 

 

Maden

Menukortet hos Restaurant Lotus er pænt stort. Der er 19 forretter. Seks forskellige, friske sommerruller, fire forskellige slags forårsruller og dumplings. Derudover et væld af vietnamesiske nudelsupper og -retter som Mi Hoanh Thanh Nudelsuppe med wantan og chasiu-marienret svinesteg eller Hu Tieu Xao Tom To som er stegte risnudler med tigerrejer og grøntsager.

 

Stegte retter og risretter

Der er ti retter at vælge mellem. Bl.a. Ngong Toi Xao Thit Bo som er stegt kinesisk purløg med oksekød eller Com Vit en risret med marineret and og stegte grøntsager.

 

Banh Mi 

De vietnamesiske sandwich er der fire forskellige af. Der kan vælges mellem marineret svin, okse, kylling eller tofu. 

 

Wokbuffet

Du kan også gå ombord i den store wokbuffet, hvor du selv kombinerer din wokret ud fra buffeten med kød, grøntsager, ris eller nudler samt sovs. Derefter afleverer du din tallerken til kokken, som tilbereder din mad på få minutter.  

 

Der er også to børnemenuer. Den ene med forårsruller med pommes frites og den anden, som er pølse med pommes frites.

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04