Restaurant Nögen

Banegårdspladsen 4, st. th, 8000 Aarhus C (+45) 25 69 12 06

Restaurant Nögen er restauranten i hjørnet på Banegårdspladsen tæt ved Strøget og banegården. Her har efterhånden ligget mange restauranter startende med Kroen i hjørnet og sidst Bambi. Social dining er konceptet, og de har fokus på madspild og laver madkreationer af overskydende varer. Et anderledes koncept, der virker. Der er en hyggelig atmosfære i restauranten, og du kan læne dig tilbage og nyde maden med god samvittighed. 

Prisniveauet er utrolig sympatisk. Syv retter koster kun 289 kr.. Idéen hos Restaurant Nögen er at alle skal have råd til at spise gourmetmad.

 

Maden hos Restaurant Nögen

Kokkene hos Restaurant Nögen står for at sammensætte retter til social dining, hvor madspild er i højsæde, og ingen gode varer går til spilde. Det er minimalistiske retter af sæsonens råvarer. Her er intet fast menukort, men sammensætninger af retterne afhænger af råvarerne. Navnet, Nögen, kommer i øvrigt af, at stedet ikke har noget fast menukort. Maden er generelt på et højt niveau, og køkkenet har tydeligt ambitioner. 

 

Frokost

Fra klokken 11.30 kan du tage plads til frokost. Her er minimum fem serveringer. I voldsomt store, men du går ikke sulten fra bordet. Betjeningen går meget op i om du er vegetar eller har allergier, da Restaurant Nögen er eminente til at finde alternativer. 

 

Aften

Inden aftensmaden kan du tage plads i restauranten og købe snacks og drinks. Til aften er der to menuer at vælge mellem. Halv Nögen er med minimum syv serveringer, mens hel Nögen er minimum 10 serveringer. 

 

Vin og drikke

Der er et fint udvalg af mousserende vine, hvidvine, rose, rødvine og dessertvine. Vinene skiftes løbende, da Restaurant Nögen har opkøbt restpartier. De stjernemarkerede vine er deres kældervine, som altid er på kortet. Der er også et mindre udvalg af fadøl og flaskeøl, cocktails samt saft og sodavand. 

 

Atmosfæren

Her er god stemning. Newyorkerstilen er gennemtrængende, men med rå vægge, som brydes af bæredygtig kork. Her er højt til loftet og livlige omgivelser. Betjeningen er smilende og med til at skabe en god stemning. Når solen er fremme har de flere attraktive siddepladser udenfor i krogen. 

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09