Shawarma Eliten

Hovedgaden 33, 8220 Brabrand 86 26 10 60

Shawarma Eliten ligger på Hovedgaden i Brabrand. Altså i det gamle Brabrand nede ved søen. Det er i den gamle grill- og pølsevogn – senere blev der bygget en faststående bygning. Vi er tæt på Engdalskolen, og de, som bor i Brabrand, kender helt sikkert Shawarma Eliten. Stedet har åbent alle ugens syv dage – også til frokost. Personalet er pænt oppe i gear, og de er hurtige til deres job. Udover det, så er der masser af gratis parkeringspladser. Shawarma Eliten gør ikke meget væsen af sig, men de laver noget velsmagende mad, og det ved alle stamkunderne godt. 

 

Maden hos Shawarma Eliten

Menukortet er i dag lidt større, end da de startede. Signaturen her er stadigvæk deres shawarma, men også deres pita er værd at køre langt efter. 

 

Deres shawarmaer og pitaer er rigtig gode. Kødet er frisk fra spyd – med mindre man ønsker det, som har stået i en gryde og fået mere smag. Det bliver man spurgt om. Dressingerne er hjemmelavede, og der er ikke sparet på kødet – og heller ikke falafler, hvis det er dem, man vælger.

 

Burgere er kommet til. Grunden er, at der ikke er andre i det gamle Brabrand, som laver burgere. Derfor er de kommet til, hvilket på ingen måde var planen, da de startede. Men efterspørgslen gjorde, at de nu laver anstændige burgere hos Shawarma Eliten.

 

Der er fire burgere, hvilket er et fint udvalg. Hellere få som er gode, end et stort udvalg, som er halvdårlige. Udover den almindelige og cheeseburgeren er der en hot burger. Men det mest sjove er deres burger med pepperoni. Umiddelbart tænker man, hvad skal det nu til for? Men det giver faktisk god mening. Man får pepperoni oven på sin bøf, hvilket giver en mild form for spice. 

 

Det, som klart trækker op på burgerfronten her, er, at kødet er friskhakket, og man kan få sin bøf rosa og saftig.  

 

Prisniveau

Det er okay lavt. En rulle koster 55 kr., og det er en god pris, især når man tager i betragtning, at kødet smager så godt, og dressingerne er hjemmelavede. 

 

En burgermenu med fritter og valgfri sodavand koster 69 kr.. Det er i vores bog en god pris, og den skal også ses i lyset af, at vi er i Brabrand og ikke Aarhus C. Derude i Brabrand holder de ikke helt det samme prisniveau som inde i byen, hvilket forklarer de gode priser. 

 

LÆS OGSÅ:

HB Kebab i Bazar Vest

 

Senest opdateret: 06/08/2023 02:08