Skåde Pizza

Stenvej 19 , 8270 Højbjerg 86 27 08 44

Skåde Pizza i Højbjerg har i en årrække leveret pizza både som takeaway og som eat in. Menukortet er mere end almindelig stort og består ud over pizza af pasta, rullekebab, pita, salat og en mængde grillretter som burgere og pølsemix. 

 

Maden

Pizzaerne kommer i tre udgaver. De almindelige, Deep Pan eller familiepizzaer. 26 forskellige er der at vælge mellem. Derudover kommer de tre indbagte pizzaer, en american crust pizza, hvor skorpen er indbagt med ost, og så er der tre børnepizzaer. 

 

Pizzaerne er de klassiske, som ses på de fleste pizzasteder. Her er noget for dem, der helst vil have de enkle med lidt fyld og til dem, der ønsker masser af fyld. Der er også et par til vegetarerne. Af pastaretter er der bare en enkelt nemlig Spaghetti bolognese med friskbagt brød og salat. Rullekebabben er den klassiske med kebab, salat, tomat, agurk, løg og dressing. 

 

Grillretter

Der er to burgere at vælge mellem. En Jumbo burger med 200 gram bøf og salat eller en Jumbo cheese burger, hvor der tilføjes ost. Burgerne kan fås som menu inkl. pommes frites og 0,50 l. sodavand. 1/2  grillkylling med pommes frites eller kebab- og pølsemix er også muligheder. 

 

Drikkevarer

Der er ikke det store udvalg her. Klassiske sodavand som Coca Cola, Zero, Fanta og Sprite. Derudover er der øl som Carlsberg og Tuborg, ligesom der er en enkel rødvin. Alkoholen sælges kun ud af huset. 

 

Atmosfæren

Skåde Pizza er lille, men det er muligt at spise på stedet. Her er bløde sofaer og stole, hvor du kan tage plads og nyde maden. Der er plads til omkring 10 spisende gæster. Hyggen er der ikke gjort det store ud af. Det er et sted, man opholder sig i kort tid for at få stillet sulten. 

 

Prisniveau

Det er lave priser hos Skåde Pizza. En Margherita kan købes for 50 kr., mens de dyreste Skåde Special koster 75 kr.. Pitabrød koster 45 kr., rullekebab 50 kr. og en jumbo cheese burger menu står til 95 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Pizza Boys ved Godsbanen

 

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04