SPRÖD

Rosenvangs Alle 214, 8270 Højbjerg +45 53 57 53 53

På Rosenvangs Alle i Højbjerg ligger SPRÖD. Her laver de pizzaer i træfyret stenovn og har bæredygtighed og økologi i fokus. Det er Rasmus Bojesen, der står bag, og det er den gode madoplevelse og kvalitet, der er i højsæde. 

 

Maden

Hos SPRÖD forener de den skandinaviske madkultur og det traditionelle italienske køkken. Råvarerne er håndplukkede fra danske og italienske leverandører. 

 

Pizzaer i stenovn

11 forskellige pizzaer er der at vælge mellem. Pizzaerne bages i stenovn, hvor der kun fyres med brænde. Navnene på pizzaerne er danske pige- og drengenavne og lyder bl.a. på Børge, Alberte, Vibeke og Sven. Når pizzaen bestilles, er du ude over yderligere overvejelser. Pizzaerne er, som de står skrevet uden tilføjelser. 

 

Udvalget

Dejen er surdej, og der er noget at bide i. Pizzaerne er med let brændt kant og god fordeling af fyldet. En af pizzaerne hedder SVEN og er med Fior di latte, kartoffel, gedeost, rosmarin, chili og havsalt. En anden er ANNA med tomat, fior di latte, italiensk lufttørret skinke, rucola, parmesan og olivenolie, og så er der SØREN, der står for den stærke pizza med tomat, Fior di latte, ventricina salami, oliven, yellow pepper drops og forårsløg.

 

Senest opdateret: 03/03/2022 01:03