Sunset Boulevard i Bruuns Galleri

M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 86 17 30 77

Sunset Boulevard er en velkendt fastfoodkæde i Danmark med start i 1996 i Odense. I Aarhus ligger en af afdelingerne i Bruuns Galleri på M.P. Bruuns Gade. Her kan du komme forbi og få noget hurtig mad med på vejen eller siddende i den lille cafe. Der er noget for enhver smag, og vegetarer og veganere har flere muligheder. Konceptet er velkendt og det er fastfood. Maden kan købes alle ugens dage fra klokken 10 til 21. 

 

Maden

Udvalget er stort. Her er burgere, sandwich og pommes frites, salater og desserter at vælge mellem. Der er 13 forskellige burgere. Vælg mellem bøf, Herefordbøf, kyllingebryst. crispy chicken og plantebøf. Der er de klassiske burgere i briocheboller, men der er også smage fra andre steder i verden, ligesom der er fokus på de sundere burgere med grovere bolle eller rugbrødssandwich. 

 

Sandwich

Brødet er lyst eller mørkt focaccia. Derudover skal du vælge, om det skal være med kylling, tunmousse, skinke, vegetar- eller veganerudgaven. Du kan også bestemme alt selv og snuppe en byg-selv-sandwich. 

 

Salater

De er flotte at se på. Der anvendes friske grøntsager i forskellige farver. Her er en pasta, kylling og baconudgave eller den med bønner og couscous.

 

Til de små er der særlige børnemenuer. De er med nuggets, burgere eller sandwich sammen med fritter og drikke.

 

Atmosfæren

Disken hos Sunset Boulevard er ud mod Bruuns Galleri. Der er opstillet et par små borde, hvor man kan spise maden. Inde bagved er der mere roligt og med flere siddepladser. Betjeningen er smilende og imødekommende. De er gode til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvad indholdet i din sandwich eller burger skal være.

 

Er du til hjemmelavet takeaway, så tjek Madværftet i Beder her:

 

Prisniveau

Det er fair priser. Du kan give den gas afhængig af, hvor sulten du er. En snackburger koster 17 kr., og for menuen med fritter og drikke er prisen 50,50 kr.. Salaterne står til 49 kr., og burgerne koster mellem 54 og 59 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Partizani Grill ved åen

 

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04