Thaiplus Sushi – Trøjborg

Tordenskjoldsgade 1, 8200 Aarhus N 86 10 00 30

Thaiplus Sushi på Tordenskjoldsgade på Trøjborg er en af to små takeaway restauranter, som har et stort udvalg af thailandske retter, supper og sushi. Det er muligt at nyde maden i den lille restaurant med meget få siddepladser, men langt de fleste kommer efter takeaway. 

 

Maden

Al maden hos Thaiplus Sushi laves fra bunden. I køkkenet står erfarne kokke, der kender til thailandske specialiteter. Udvalget er stort. Til forret er der hjemmelavede forårsruller med svinekød, gulerødder, spidskål og glasnudler, panerede rejer, kyllingespyd eller rejechips, ligesom der er et par supper. 

 

Thailandske retter med og uden kød

De thailandske hovedretter er af forskellig styrke. De er med stegte ris eller nudler samt rejer, kylling, oksekød og en masse grønt. Alle retterne kan laves som vegetarretter. Phat ga Paw med stegt kød, stærk soja, blandede grøntsager og sød basilikum samt enten oksekød, kylling eller vegetar og Phat Ped med stegt and med chili, citrongræs, blandede grøntsager, sød basilikum i stærk soja og ris er i den stærkeste ende af skalaen. 

 

Sushi

Thaiplus Sushi har et udvalg af forskellige sushimenuer. Den største med 56 stk. til tre til fire personer. Der er 6 maki laks, 6 maki tun, 8 inside-out rejer, 8 spicy laks, 8 crispy ebi, 8 rainbow, Nigiri: 3 laks rose, 3 tun, 3 laks, 3 rejer. Risene er perfekte, og de smager af noget. Maden er visuelt flot med smukke farver. 

 

Stemningen

Restauranten ser ikke ud af meget udefra. Der er en uformel stemning på den lille restaurant. Det er ikke et sted, man sidder i længere tid, men mere for at blive mæt. Betjeningen er altid smilende og venlige. 

 

Prisniveau

​​Priserne er fair. Det er dog ikke i den billige ende. Men det er sushi nærmest aldrig. 26 stk. blandet menu til to personer koster 259 kr.. Der er ofte også et par tilbud på sushimenuer. Den finder du på Thaiplus Sushis hjemmeside. Thairetterne koster enten 89 kr. eller 109 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Tuk Tuk – autentiske thailandske retter

 

Senest opdateret: 21/02/2023 07:02