Uni Pizza

Kaserneboulevarden 35, 8000 Aarhus C 87 30 02 08

I krydset mellem Kaserneboulevarden og Langelandsgade, blot et stenkast fra Universitetsparken, ligger en lille pizzajoint. Det har den gjort i mange år. Rigtig mange. Uni Pizza er navnet. Her kan du komme forbi og hente en friskbagt pizza eller få den leveret til døren. Der er åbent alle ugens dage, og pizzaerne langes over disken med et smil. 

 

Maden

Der er meget at vælge mellem. 27 forskellige pizzaer hvoraf der er noget for vegetarer, kødspisere, stærke pizzaer, salatpizzaer og Margherita. 

 

Uni Pizza har deres egen pizza med navnet Uni Special Pizza. Den er med kebab, pommes frites, salat, tomatskiver, agurk og dressing. For vegetarerne er der pizza med champignon, oliven, løg, asparges, tomatskiver og peberfrugt. Kødelskerne har flere muligheder, men Meat Lover er her favoritten. Vil du selv bestemme indholdet på din pizza, er det også en mulighed.

 

American Pizza eller calzone

Otte forskellige der alle har navne af amerikanske stater og byer som Queens, Houston, San Francisco, California og Texas. Der er også tre udgaver af calzone. 

 

Grill

Ud over pizza kan du vælge rullekebab med salat, tomat, agurk og dressing sammen med dit valg af falafel, kylling eller kebab. Der er også kebab- eller kyllingmix samt pommes frites. 

 

Drikkevarer

De klassiske sodavand er der at slukke tørsten med. Vælg mellem Coca Cola eller Fanta i to forskellige størrelser. 

 

Atmosfæren

Der er ikke gjort så meget for hyggen, og de fleste kommer også for at hente pizzaerne med hjem. Men der er omkring 10 siddepladser indenfor, hvor du kan sidde ved vinduerne og kigge ud på Langelandsgade, mens du spiser. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09