Væskebalancen

Jægergårdsgade 2A, kl, 8000 Aarhus C

Væskebalancen, der sælger specialøl, vin og spiritus, er en velkendt butik i Vestergade. Væskebalancen har også en ølbar på hjørnet af Jægergårdsgade og Frederiks Allé. I en kælder har de skabt baren i uformel og hyggelig stil. Her er plads til alle, og der er god variation i de 14 øl, der er på hanerne. 

 

Øl og andre drikkevarer

14 forskellige øl er linet op på tavlen ved siden af baren. To af øllene er faste på kortet, mens de øvrige bare består af en fustage og derefter skiftes ud. De to faste er den tyske lager Bayreuther Aktien Original 1857 og Maisel’s hefeweisse Original. I køleskabene ved siden af baren er der også flaske- og dåseøl. Er du mere til vin, findes der et lille udvalg, ligesom der er sodavand og saft fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Atmosfæren

Et par skridt ned i kælderen, og du kommer ind i den lille bar med blå vægge og med lavt til loftet. Bartenderen tager imod med et smil og giver gerne en smagsprøve på sin viden og øllene, hvis det ønskes. Der er grønne planter i karmene og billeder på væggene, men ellers er det meget skolestueagtigt med de møbler, der er hos Væskebalanen. Det skaber en uformel og nede på jorden stemning i de to lokaler, baren indeholder. Udenfor er der opstillet borde og stole ud til travle Frederiks Allé, som kan nydes, når vejret tillader det.  

 

Quiz og spil

Hver tirsdag er der pubquiz hos Væskebalancen. Vil I spille brætspil, er det også en mulighed. Her er bl.a. Partners, Trivial Pursuit, Uno og Det dårlige selskab at kaste sig over. 

 

Prisniveau

Specialøl koster mere end de traditionelle danske øl. Det siger sig selv. Fair, og sådan er det! Gæster der kommer hos Væskebalancen vil have gode og spændende øl, og det får de. De faste øl koster 55 kr. for 47 cl.. Eller går prisen opad for de store øl. 

Senest opdateret: 07/11/2022 10:11