Wok This Way

Nørregade 36, 8000 Aarhus C +45 86 88 68 88

I den livlige Nørregade finder du Wok This Way. Den lille asiatiske café og takeaway, hvor der er noget for enhver smag, og hvor de serverer wok med rødder fra det asiatiske køkken. Wok This Way vil gerne vise, at fastfood ikke behøver være usundt.

 

Maden 

Konceptet er enkelt og nemt. Du skræddersyr din helt egen wokboks på tre trin. Vælg mellem ris eller nudler, vælg kød og grøntsager, vælg sovs

Til basispakken kan du vælge mellem fem forskellige nudler eller jasminris. Derefter kød som kan være kylling, and, okse eller rejer og grøntsager som broccoli, bambusskud, shiitake svampe, ananas eller spinat. Som det sidste vælger du sovs som karry, teriyaki eller sur-sød sauce samt toppings. 

 

Lad Wok This Way bestemme

Kan du ikke bestemme dig, har Wok This Way seks færdigkomponerede retter, som de anbefaler. Fx. Bangkok med basispakke: Ris, kylling, ananas, pebermix og løg, karrysovs og forårsløg på toppen. Pakkerne kan også fås til frokost. Dog med andre navne og til en billigere pris. Fx. Wok and Roll med æggenudler, and, bambusskud, shiitakesvampe og peberfrugt, BBQ samt forårsløg.

 

Drikkevarer

Der tilbydes forskellige sodavand. Fanta, Coca Cola, Pepsi og Faxe Kondi. Der er også mulighed for at købe en flaske vand. Ikke et udvalg, der skiller sig ud fra de fleste andre steder i Aarhus.

 

Stemning

Wok This Way er en café, men de fleste kommer efter takeaway. Der er god stemning og plads til 20-30 gæster. Det er dog ikke et sted, man bliver hængende. Man spiser, rydder op efter sig selv og så afsted igen. Betjeningen er effektiv og forklarer gerne om konceptet.

 

Prisniveau

Her får du hurtig og billig mad. Wok This Ways anbefalinger med en wokret samt sodavand koster 85 kr.. Sammensætter du selv din wokret, bestemmer du selv, hvor meget gas du vil give. Basispakken med nudler/ris koster 45 kr. og kød ca. 15 kr. Dertil grøntsager til en pris af 3 til 8 kr.. 

Guide til asiatisk mad i Aarhus

 

Senest opdateret: 04/03/2022 09:03