Stepping Stone Brewing Company med vinderprisen

Stepping Stone Brewing Company vinder prisen som “Årets Nye Navn” på Danish Beer Bloggers Awards 2023

 

 

Historien om Stepping Stone Brewing Company er ikke blot en historie om et bryggeri, der har opnået succes inden for craft beer-industrien. Det er en fortælling om passion, vedholdenhed og en tro på at gøre en forskel. Fra deres beskedne begyndelse som et nystartet bryggeri i efteråret 2022 har de stået over for en række udfordringer og modgang, men de har altid holdt fast i deres vision om at skabe øl af højeste kvalitet og samtidig bidrage positivt til samfundet.

 

I en tid, hvor craft beer-kulturen har oplevet en eksplosiv vækst, har Stepping Stone Brewing Company formået at skille sig ud ved at tilbyde enestående smagsoplevelser og et sortiment af øl, der afspejler deres innovative tilgang til brygning. Deres bryggemestre er mestre i deres håndværk og er dedikerede til at udforske nye smagskombinationer og teknikker for at skabe øl, der skiller sig ud i mængden.

 

Hvad er forskellen?

Men hvad der virkelig adskiller Stepping Stone Brewing Company fra andre bryggerier er deres engagement i sociale initiativer. Ved at ansætte en ukrainsk flygtning har de ikke blot skabt arbejdspladser, men også åbnet dørene for enkeltpersoner, der ofte står over for udfordringer og barrierer på arbejdsmarkedet. Deres beslutning om at integrere social ansvarlighed i deres forretningsmodel viser, at de tror på at drive forretning på en måde, der ikke kun er økonomisk bæredygtig, men også socialt ansvarlig.

 

Stepping Stone Brewing Companys succes har ikke kun været begrænset til Danmark. Deres innovative tilgang og kvalitetsprodukter har tiltrukket opmærksomhed fra hele verden, og deres planer om at samarbejde med udenlandske bryggerier i 2024 lover at åbne døre til nye markeder og muligheder.

 

Ejererne af Stepping Stone Brewing Company er glade for prisen her.

 

Men selv med deres voksende succes glemmer Stepping Stone Brewing Company aldrig deres rødder eller det formål, der ligger til grund for deres virksomhed. Deres navn, Stepping Stone, er en påmindelse om, at succes ikke altid er en endelig destination, men snarere et skridt på vejen mod større mål og ambitioner. Og mens de fortsætter med at vokse og udvikle sig, forbliver deres engagement i at gøre en positiv forskel i verden fast forankret i alt, hvad de gør.

 

Kort om Stepping Stone Brewing Company

   • Stepping Stone Brewing Company blev etableret i efteråret 2022

 

   • Stepping Stone Brewing Company opererer som kontraktbryggeri, idet bryggeriet brygger sine øl hos andre bryggerier i branchen, primært bryggeriet ÅBEN i København.

 

   • Stepping Stone Brewing Company bryggede i 2023 i alt ca. 40.000 liter øl fordelt på 15 forskellige nyudgivelser. De primære kunder tæller alt fra Michelin-restauranter til ølbarer og vinhandlere ud over hele landet. 

 

   • Bryggeriet har på 14 måneder siden sin etablering udgivet i alt 19 nye øl og dét med så gode anmeldelser, at det på den anerkendte internationale rating-app Untappd indtil videre har ført Stepping Stone Brewing Company op på en placering som nr. 11 blandt alle Danmarks 261 bryggerier.

 

   • Ud af de danske bryggeriers mere end 1.300 nye øl-udgivelser om året fik Stepping Stone Brewing Company ved Danish Beer Bloggers Awards 2022 nomineret sin blot anden øl-udgivelse Niaz blandet årets 10 bedste udgivelser. Ved den netop afholdt Danish Beer Bloggers Awards 2023 var Stepping Stone Brewing Company nomineret både som ”Årets bryggeri”, ”Årets artwork” og ”Årets nye navn”.

 

   • Stepping Stone Brewing Company planlægger i 2024 samarbejder – såkaldte collabs – med flere udenlandske og internationalt højt anerkendte bryggerier. Dette skal resultere i udgivelsen af fælles nyudviklede øl i Danmark og i de udenlandske bryggeriers egne lande.

 

   • Ejerkredsen i Stepping Stone Brewing Company består af de tre stiftere Daniel True (kundechef og kreativ direktør), Runee Stusgaard (brygger) og Simon Grøndahl Lyngholm Jakobsen (direktør) samt forretningsmanden Martin Falch Rasmussen (bestyrelsesformand)

 

   • De tre stiftere bag Stepping Stone Brewing Companys har alle deres faglige baggrund i social- og sundhedsvæsenet og er alle tre drevet af en stærk ambition om at give muligheder og arbejde til mennesker på kanten af det danske arbejdsmarked. Dette sociale formål er altafgørende for Stepping Stone – og er årsagen til bryggeriets navn.

 

En øl fra Stepping Stone Brewing Company

 

Forrygende godt øl fra Stepping Stone Brewing Company

 

LÆS OGSÅ:

Tistrup Mejeri lukker

Tusindvis forsvinder hvert år: Nu starter Arlas indsamling af de ikoniske mælkekasser

Comwell Hotels modtager igen i år bæredygtighedsprisen for sjette år i træk