Frankies

Mejlgade 45, 8000 Aarhus C 38 42 34 02

Frankies pizza joint, beliggende i Mejlgade, åbnede i marts 2019. Siden har de haft succes med deres stenovnsbagte pizzaer i de rå og funky lokaler, hvor både musik, iskolde øl og cocktails flyder frit og skaber en hyggelig stemning. Ideen er at skabe et spisekoncept en normal hverdagsaften eller en night out, der hurtigt kan piftes op med kander af cocktail, vin, øl og italienske smagsoplevelser. Det er også muligt at bestille pizzaerne og hente dem i restauranten som takeaway.

 

Maden

Hos Frankies er der et lækkert udvalg af både klassikere og nye påfund. De stenovnsbagte pizzaer rummer alt fra trøffelmascarpone og pimientos de padron (semi-stærk peberfrugt) til meatballs, salsiccia-pølse og oksecuvette over til en klassisk margherita. Pizzaerne kan fås med bund af glutenfrit mel.

 

All inclusive

Derudover har de også noget for dem, der vil have hele oplevelsen. Her får man al den pizza og al den vin og cocktails, som man kan spise og drikke i 1,5 time. På den måde kan man som gæst læne sig tilbage og lade  Frankies servicere med pizzaer og drikkevarer.

 

Stemningen

Lokalerne er fredet og har før huset det gamle auktionshus. Frankies har taget hensyn til de bevaringsværdige rum og respekteret de klassiske rammer. Det på trods er der stærke farver og glade omgivelser. En oplevelse i sig selv. Trods uformel stemning først på aftenen, kan Frankies godt finde på at skrue op for musikken senere på aftenen og give mere gas de senere timer. Personalet er serviceminded og imødekommende. De har styr på det og er gode til at vejlede.  

 

Uformelt sted for alle

Frankies er oplagt for dig, uanset om du ønsker et sted for venneflokken, daten eller familiemiddagen. Her er noget til alle. Om sommeren er der plads til 50 ekstra gæster i den hyggelige gårdhave.

 

Prisniveau

Priserne er skarpe, og du betaler for kvalitet og smag. Du kan nyde pizzaer a la carte fra 80 kr. og op til 150 kr.. Går du ad libitum stien med Frankies Feast og spiser al den pizza og drikker alle de cocktails og den vin, du lyster i 1,5 time, så er prisen 350 kr.. 

 

LÆS OGSÅ:

Yi East Dumpling på Aarhus Ø

Fede steder at gå i byen: Guide til det aarhusianske natteliv

Slap Af i Latinerkvarteret 

Senest opdateret: 20/03/2024 11:03