Hos Bilal i Bazar Vest
Åbningstider
- Lukket •Åbent 10:00 - 18:30
- Lørdag• 10:00 - 18:30
- Søndag• 10:00 - 18:30
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• 10:00 - 18:30
- Onsdag• 10:00 - 18:30
- Torsdag• 10:00 - 18:30
Hvis vi snakker om kebab eller rettere tyrkisk döner kebab i Aarhus, er det umuligt at komme uden om Hos Bilal i Bazar Vest. Han driver et af basarens mest velbesøgte spisesteder. Hos Bilal er navnet. Han startede i 1997 i Brabrand og har siden udvidet med en afdeling i Aarhus C.
Maden Hos Bilal
Rullekebab, tyrkisk brød, pomfritter, tallerken med kebab og salat er, hvad menutavlen byder på. Det er til at forstå, og kødet på de store spyd er med i det hele.
Det er kødet, folk er vilde med. Ingen tvivl om det. De marinerer kødet selv, og har deres egen krydderiblanding, som selvfølgelig er hemmelig. Noget af det, som kendetegner kødet hos Hos Bilal, er det er sprødt og grillet hårdt. Det giver smagen af grill. Der bruges udelukkende kalvekød her.
Brødet er koldt og er ikke friskbagt. Sådan er det, og sådan har det altid været. Dressingen er meget typisk tyrkisk, og der er ikke meget nyt over den. Chilidressingen er blandt de bedre, og er efter vores mening et must til alt, man spiser fra Hos Bilal.
Forvent kø omkring spisetid
Hos Hos Bilal er mere end almindelig populær i Bazar Vest, og der er til tider op mod 15-20 minutters ventetid, mens der på andre tider overhovedet ingen mennesker er.
Prisniveau
Det kan altid diskuteres. En kebab koster 70 kr., et tyrkisk brød koster også 70 kr., mens en bakke pomfritter koster 40 kr.. Det er ikke lave priser, og især pomfritterne er for dyre. Kødet er godt, og der er ikke sparet på kødet hos Hos Bilal, hvilket kan forklare prisen på deres kebab og tyrkisk brød.
Atmosfære
Der er noget autentisk tyrkisk over Hos Bilals spisested i Bazaren. Der er omkring 50 siddepladser Hos Bilal. Der er ikke gjort meget ud af indretningen, men det er heller ikke et sted, man sidder særligt længe og spiser. Det er fastfood og mad, som er nemt at spise.
Ingen udbringning
Al maden hos Hos Bilal er lavet til at spise ret hurtigt, efter den er lavet. Derfor mener Hos Bilal heller ikke, det skal bringes ud i en rygsæk på nakken af et cykelbud. Det giver rigtig god mening, da det vil ødelægge maden. Den er lavet til at spise med det samme, og sådan er det.
LÆS OGSÅ: