Ammi´s Butterchicken i Aarhus

Husker du foodtrucken, Ammi´s, på Tørv?

 

På Aarhus Ø var der flere foodtrucks som havde slået sig ned for at levere mad til folk, der tilfældigt kom forbi og til beboerne. Her var ikke særlig mange spisesteder, men det blev på kort tid populært. En af madvognene var Ammi´s Butterchicken på Aarhus Ø. Den holdt dog ikke længe her og lukkede i foråret 2023. Kunderne blev ganske enkelt væk. Hos den indiske truck serverede de naturligvis butter chicken. Der var få andre retter, men det var deres butter chicken, de var kendt for.

 

Der burde være åbent alle ugens dage fra kl. 16.00 – 20.00 undtagen om tirsdagen, hvor Ammi´s Butterchicken holdt lukket hele dagen. Og dog, tjek lige åbningstiderne, da de var ustabile med deres åbningstider. Faktisk åbnede g lukkede de som vinden blæste.

 

Maden

Menukortet var super enkelt. Det var smagen, der var i fokus – eller det sagde de selv det var. Her var få retter at vælge mellem. Butter chicken, dhal, samosa med og uden kød og fem forskellige slags naanbrød, der også lavedes som pizza. Butter chicken var spicy uden at være for stærk. Den var tilpasset danskernes smag, men var krydret og saftig. Der serveredes ris til. Til vegetarerne var der dhal, samosa med kartoffel, ærter og gulerødder eller chana palak, der var en indisk ret med kikærter, kartoffel og spinat.

 

Ammi´s Butterchicken på Tørv

 

Drikkevarer

Hos Ammi´s Butterchicken var der udelukkende de sædvanlige sodavand som Coca Cola, Pepsi, Fanta og Faxe Kondi. Ellers var der den tyrkiske drik Uludag Gazoz og vand. Skulle der alkohol til, var det en mulighed i teltet, hvilket trods alt var et plus.

 

Prisniveau

Det var moderate priser, de holdt sig hos Ammi´s Butterchicken. Prisen for en omgang butterchicken var 85 kr. for en lille og 95 kr. for en stor. Naanpizza stod til 69 kr., mens fem samosaer kostede 49 kr..

 

Studerende i Aarhus spiser ofte billigt

 

Levering på de store platforme

Lå Tørv for langt væk fra dig, eller gad du bare ikke gå ud, så stod Wolt og Hungry klar til at levere maden til dig. De tog ved, som sådan nogle jo gør. Sådan er det. Maden var til gengæld sjældent varm ved ankomst, med mindre man boede meget tæt på Tørv.

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Fryden Kaffebar i Mejlgade?

Husker du, da Burger Anarchy havde en burgerbar på Aarhus Ø?