Diners’ Lounge: Maden skuffede – bøffen var tør, alt for tør, og smagte ikke godt
Læs madanmeldelsenI Racehall i Viby ligger en burgerrestaurant. Den er ret ny. Diners’ Lounge hedder den. Fastfoodrestauranten ligger på 1. sal i de samme lokaler, som The Diner tidligere holdt til i. Lokalet er stort, og der er udsigt ud over gokartbanen. God adspredelse, hvis nu selskabet, man er med, er af den type, som sidder og glor ned i sine mobiltelefoner. Lokalerne er lidt atypiske, men også charmerende på en måde.
Menukortet giver sig selv
Menukortet er domineret af burgere. Der er dog sneget sig et par amerikanske sandwich ind. Sådan skal det også være, hvis man er seriøs burgerrestaurant. Men det forpligter også. Når man har så mange burgere på sit menukort, så skal vi gæster forvente, at de er knaldhamrende gode til at lave dem til perfektion. Vi fandt senere ud af, at kokken tog lidt lemfældigt på betydningen af perfektion.
Classic Bacon Cheeseburger, pulled pork burger, mozzarella sticks og en omgang pomfritter til. Af drikkevarer en fadøl og en milkshake.
Maden kom hurtigt. Der er fart over feltet her, men der var heller ikke mange i restauranten den aften, vi var forbi.
Alt var fint, og maden så i den grad visuel flot ud. Det skal de have. Maden var brandvarm, så det tegnede godt.
- En utrolig venlig, arbejdsom og smilende betjening. Hun satte en ære i, at gæsterne havde det godt. Stor ros til hende. Hun kunne dog ikke redde kokkens præstation, men hun løftede uden tvivl oplevelsen.
- Pulled pork burgeren smagte fint. Kødet var klart mørt, der var nok af det, og der var meget smæk på smagen af barbecue. Den var noget våd og underbollen blev hurtig våd. Det kunne vi godt lide, men det er smag og behag.
- Bøffen var tør, alt for tør, og smagte ikke godt. Om den havde været i sous vide, inden den blev grillet, ved jeg ikke, men et godt bud. Det er også underordnet, da bøffen var knastør.
- Osten i cheeseburgeren smagte ikke af meget, og det var meget tynde skiver, der var i burgeren. Rigtig øv og en ommeren!
- Vores fadøl var død. Den smagte ikke godt - faktisk dårlig. Vi fik uden videre tilbudt en ny, men tjeneren var enig i, at der nok var fadølsanlægget den var gal med. Vi tog en sodavand, da der øjensynligt ikke havde været meget run på fadølsapperatet den dag. Vi betalte dog for øllen vi aldrig fik, og ikke sodavanden. Men herregud, differencen var kun 5 kr..
- Milkshaken var i den søde afdeling, men det er smag og behag. Søde drikke slukker ikke tørsten, men det er der ikke noget nyt i. Lidt for stylet til vores smag.
- Prisen i forhold til maden, kvalitet og udførelse hænger ikke sammen. En single burger koster 89 kr., hvilket var en fair pris, hvis brugeren sad i skabet.
- Gratis parkeringspladser lige uden for døren.
- God akustik, og man sidder godt. Det er ret cool at sidde og se på race, mens man spiser. Vi håber, de lige finpudser deres mad, og hvis de ikke sælger nok fadøl, til den er frisk, så få da øl på flaske.
Måske skulle folkene bag Diners’ Lounge tage en snak om, hvad det er, de vil med deres koncept, og hvilken type gæster de ønsker at tiltrække. Hvis de vil være blandt de bedste i burgerligaen, så skal der ske noget drastisk med deres mad. Potentialet er der, og lokationen er ret cool.
LÆS OGSÅ:
Se evt. hvad KFC i Tilst har at byde på her:
Madanmeldelse: Laver de Danmarks bedste falafler i Aarhus?
En madhule: Italienske Fratelli – rigtig god value for money