Cafe Skjul set udefra

Husker du Cafe Skjul i Egå? (Permanent lukket)

 

Hos Cafe Skjul, som tidligere var beliggende ovenpå Føtex i Egå, lagde de stor vægt på god kvalitet og service. Cafe Skjul lukkede og slukkede i efteråret 2023. Deres overordnede mål var at sikre, at hver eneste kunde forlod caféen med et smil på læben. Caféen tilbød en bred vifte af fastfood, der appellerede til enhver smag. Selvom hovedfokus var på takeaway, havde Cafe Skjul også hyggelige siddepladser, hvor gæsterne kunne nyde deres måltider i rolige omgivelser.

 

Når det gjaldt mad til større arrangementer som for eksempel fødselsdage, stod Cafe Skjul altid klar til at yde assistance og leverede cateringløsninger, der passede til kundens behov.

 

Maden hos Cafe Skjul 

Menukortet hos Cafe Skjul var imponerende og mangfoldigt. De tilbød et bredt udvalg af retter, herunder forskellige typer pizzaer som klassisk pizza, mexicansk pizza, vegetarpizza og indbagte pizzaer, pizza sandwich, forskellige burgere, ruller, et udvalg af grillretter, friske salater samt forskellige slags sides, snacks, tilbehør og dyppelser. Alt maden blev tilberedt relativ frisk og med øje for kvalitet.

 

Blandt pizzaerne kunne kunderne vælge mellem 24 forskellige traditionelle pizzaer, tre mexicanske pizzaer, to forskellige indbagte pizzaer og en speciel vegetarpizza. Burgerne, som var en særlig delikatesse, blev serveret med friske ingredienser som lollo bionda salat, løg, tomat, pickles og rucola. Her fandtes fem forskellige varianter, hvoraf fire var med oksekød og en med kylling.

 

Grillretterne spændte bredt og omfattede alt fra grill kebab til fish and chips, halv grillkylling, kebabmix og pølsemix. Derudover tilbød de også tre forskellige slags ruller og fire typer salater.

 

For at slukke tørsten havde cafeen et udvalg af drikkevarer, herunder populære sodavand som Coca Cola, Pepsi Max, Fanta og Faxe Kondi. Derudover fandtes der energidrikke som Red Bull, Booster, Power King og forskellige vandtyper.

 

Atmosfæren var særlig indbydende. Med en indretning bestående af trædisk, træborde og trægulv skabte caféen et varmt og indbydende lys. Der var i alt 12 siddepladser, og betjeningen var altid venlig og imødekommende. Personalet modtog gæsternes bestillinger med et smil og var altid klar til at hjælpe.

 

Her set du Cafe Skjul fra p-pladsen

 

Prisniveau

På prisfronten var Cafe Skjul kendt for deres moderate priser. En almindelig pizza kostede 75 kr., uanset om man valgte en simpel Margherita, de mere komplekse indbagte eller mexicanske pizzaer, eller deres specialitet Skjul Special, som var fyldt med pizzasauce, ost, oksemørbrad, oksefilet, oksekød, kebab, bacon, kylling, løg og oregano. Burgere var prissat til 79 kr., mens salaterne var tilgængelige for 55 kr. og rullerne startede fra 49 kr.. De laver priser var med stor sandsynlighed også grunden til at Cafe Skjul til sidst måtte lukke.

 

Cafe Skjul tilbød ofte forskellige rabatter, som kunne findes på deres online bestillingsside. Disse tilbud omfattede blandt andet rabatter ved online bestilling eller særlige frokostrabatter.

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Pastardo i Åbyhøj?

Husker du Lis Pizza?

Husker du Bytes – Burgers n’ Fries?