Lis Pizza er en takeaway beliggende på Randersvej i Aarhus N, eller rettere, Lisbjerg

Husker du Lis Pizza?

 

Lis Pizza var en takeaway, der lå på Randersvej i Aarhus N, nærmere bestemt Lisbjerg. Omdrejningspunktet var pizza, men der var også meget andet på menukortet, og noget for enhver smag, hvis man havde lyst til fastfood. Udvalget var vist ikke særlig gennemtænkt, og menukortet utrolig stort. Lis Pizza stod klar til at levere mad til alle anledninger, uanset om det var til de travle aftener eller fødselsdagsmiddagen. Det sagde de i hvert fald selv. Lis Pizza havde åbent alle ugens dage fra mandag til søndag fra klokken 16 til 21. Der var ikke mange andre lignende spisesteder i området.

 

Maden

Udvalget var stort. Rigtig stort og grænsende til voldsomt stort. Der var noget at vælge mellem: Pizza, indbagt pizza, halvmåne, børnepizza, grillretter, ruller, salater, pommes frites, Baba’s retter og snacks. Der var ikke færre end 30 forskellige pizzaer af den almindelige slags at vælge mellem. Her var klassikerne som Margherita, Hawaii, pepperoni og meat lover. Vegetarer kunne let finde pizzaer uden kød, da de var markeret med grønne hjerter. Der var fire indbagte pizzaer, tre halvmåner og til børnene et udvalg på fire forskellige som Bambino med pizzasauce, ost, pølser og oregano.

 

Ruller og salater

Alle rullerne kom med iceberg, tomatskiver, løg, hjemmelavet dressing. Ellers var de med kebab, kylling eller falafel. Af salater var der tzatziki eller græsk salat.

 

Baba´s retter

Grillretter som 1/2 grillkylling med pommes frites, kebab mix, græsk bøf, pølsemix og nachos var også på menuen, ligesom der var snacks som mozzarella sticks, chili cheese tops og løgringe.

 

Drikkevarer

Der var ikke meget at vælge mellem. De fleste havde nok, hvad de ville drikke derhjemme, og derfor var efterspørgslen på drikkevarer ikke stor hos Lis Pizza. Her var dog Coca Cola, Cola Zero og Kildevand.

 

Prisniveauet hos Lis Pizza

Det var forholdsvist billigt hos Lis Pizza. Billigst var pizza Margherita til 50 kr., og den dyreste pizza var Meat lover til 80 kr.. Rullerne kostede 55 kr., salaterne lå mellem 30 og 45 kr., og grillretterne gik fra 55 kr. for pølsemix og op til 90 kr. for græsk bøf med kartoffelbåde og bearnaisesauce.

 

Lis Pizza gør ikke meget væsen ud af sig

 

Indretning hos Lis Pizza

 

Lis Pizza ligger lige ved byskiltet

 

Lis Pizza har åbent alle ugens dage mandag til søndag

 

LÆS OGSÅ:

Indisk mad: En guide til de indiske spisesteder

Husker du Fryden Kaffebar i Mejlgade?

Husker du Ild.pizza på Højbjerg Torv?