Domino´s Pizza i Aarhus N

Husker du Domino’s Pizza på Stjernepladsen?

 

Den amerikanske pizzakæde Domino’s Pizza blev i 2020 overtaget af det australske Domino’s Pizza Enterprises, som havde åbnet 14 restauranter i Danmark. En af de aarhusianske afdelinger lå på Funch Thomsens Gade ved Stjernepladsen. Domino´s Pizza driver 2.600 pizzarestauaranter verden over, så de har stadigvæk en del erfaring. Domino’s Pizza på Stjernepladsen lukkede i juni 2023. 

 

Domino’s Pizza har af flere omgange haft pizzeriaer i Aarhus. Først gang måtte de lukke deres restauranter pga. Operation X afslørede dem i at fuske med datomærkningen af deres fødevarer. Det var i 2018 og en af de lukkede afdelinger var netop Domino’s Pizza på Stjernepladsen.

 

Maden

Domino´s Pizza lå ikke på den lade side. De havde ofte kampagnepizzaer, nyheder og tilbud. Der gik lidt for ofte tilbud i den. På bestillingssiden kunne man vælge et filter og komme direkte til ny, stærk eller vegetar. Der var noget for enhver smag, når valget faldt på pizza. Man kunne vælge mellem to størrelser. En medium på 28 cm eller en stor på 38 cm. Desuden skulle man tage stilling til, hvilken bund man ønskede. Her var classic hand tossed, cheesy crust eller italiensk pizzabund. Lidt populistisk, og om det virkede fandt vi aldrig ud af her på spiseguiden. 

 

Pizzaerne var opdelt efter kategorier som traditionelle med fx pepperoni og Margherita, de klassiske med Hawaiian og Tropical, favoritterne som fx Chicken kebab eller Meatzza. Der var også tre veganske og to glutenfri. Generelt var pizzaerne i den lavere ende af skalaen. Råvarerne var ikke noget at råbe hurra for, og de var forlængst blev overhalet indenom af de mange nye og mindre surdejspizzeriaer som var skudt op i Aarhus. Det var hos dem kunder søgte hen, og de gad ikke Domino´s Pizza.

 

Tilbehør 

Skulle der lidt ekstra til, kan man tilkøbe hvidløgsbrød, buffalo wings eller loaded bacon cheesy bread. Der  var også fire forskellige dip. Til dessert kunne man sætte skeen i Ben & Jerry´s is eller snuppe en cookie eller kage. I det hele taget var de gode til mersalg. Det var en del af konceptet. 

 

Drikkevarer

Det var sodavand, der var at finde af drikkevarer. Coca Cola, Cola Zero, Fanta og Sprite var udvalget. De findes i to størrelser. Ellers var der Kildevæld og Monster Energy. Sådan var det, og heller ikke på drikkesiden var de unikke. Tværtimod. 

 

Atmosfæren

Hos Domino´s Pizza ved Stjernepladsen solgte de mest takeaway. Vi så sjældent gæster i restauranten, selvom vi relativ ofte gik forbi. Der blev leveret meget ud af huset, og mange hentede selv deres mad. Der var nu og plads til at spise sin pizza i restauranten. Betjeningen var effektiv og venlig. Det skal de have. 

 

Prisniveau

Du kunne blive mæt for 49 kr.. Det var, hvad flere af de traditionelle pizzaer størrelse medium kostede. De klassiske pizzaer gik fra 69 til 79 kr., mens favoritterne kostede 89 eller 99 kr.. Hvor meget du derudover betalte, afhang af, om du ønskede en større pizza, en anden type bund og ville have tilbehør og dip med. 

 

Lokalet hos Domino’s Pizza i Aarhus V

 

Domino’s Pizza

 

Her lå Domino’s Pizza på Stjernepladsen

 

Cykler foran Domino’s Pizza i Aarhus N

 

LÆS OGSÅ:

Mangler du inspiration til en frokost i Vejle, så tjek her:

Husker du Al Arz – det libanesiske spisehus?

Husker du Chido Mexican Grill i Aarhus?