Pizza fra Domino's Pizza

Husker du Domino’s Pizza i Viby?

 

Domino’s Pizza er en amerikansk baseret pizzakæde, der blev startet i 1960 af amerikaneren Tom Monaghan. Dengang hed kæden DomiNick’s, men i 1965 blev nævnet ændre til Domino’s Pizza. I dag er kæden en af verdens største pizzakæder, og de fokuserer på hurtig levering og frisklavede pizzaer.

 

I Aarhus og omegn var der to afdelinger. Den ene lå i Aarhus syd, nærmere  betegnet Viby Ringvej i Viby. Du kunne spise hos Domino’s Pizza i Viby, få pizzaerne leveret eller man kunne selv hente maden. Der var åbent alle ugens dage. Domino’s Pizza lukkede i foråret 2023 deres restaurant i Viby. Der var efter sigende ikke kunder nok. Desværre, da Viby ikke ligefrem vælter i gode pizzeriaer. 

 

Maden

Der var et pænt stort udvalg af pizzaer. Menukortet var overskueligt og inddelt i kategorier, så man let kunne finde hen til, hvad man ønskede. Der var signaturforklaring, som fortalte, om pizzaerne var for vegetarer, veganere, var spicy eller glutenfri. Overskueligt og enkelt. 

 

De traditionelle pizzaer var fx Margherita, Pepperoni og Funghi. Ikke så meget nyt over dem. Af mere eller mindre klassiske pizzaer var der 13 forskellige. Her var bl.a. Tropical, Hawaiian, Cheeseburger og Spicy bearnaise.

 

Favoritter

Der var fem forskellige. En af dem var BBQ Mixed Grill med BBQ sauce, mozzarella, chicken, bacon, prosciutto cotto cooked ham, beef, peppers og red onion. En anden var Chicken Kebab med rødløg, kylling kebab, hvidløgsdressing. Måske ikke deres bedste, men et bud er den solgte fint. 

 

Plantbaserede og glutenfri pizza

Vegetarerne var der også tænkt på. Det gør alle i de her dage, da flere og flere går uden om kød. Der var fem at vælge mellem. Alle kom med tomatsauce, og vegan ost. Til glutenallergikere var der to pizzaer. 

 

Drikkevarer

Det var sodavand som Coca Cola, Fanta og Carlsberg Sport. Derudover var der Monster Energy og Monster Energy Ultra samt Kildevæld. Sådan var det, og det var de færreste som kom der efter drikkevarerne.

 

Atmosfæren hos Domino’s Pizza i Viby

Domino’s Pizza er en fastfoodkæde, og det bar stemningen præg af. På den gode måde. Her var pænt og rent og en rigtig god stening. Det var selvbetjening, og gæsterne opholdt sig ikke alt for længe hos Domino´s Pizza. Betjeningen var effektiv og trods travlhed, var der styre på det. Os her på Spiseguiden har spist der et par gange, og maden kan man måske diskutere, men betjeningen var god og utrolig nærværende.

 

Prisniveau

Pizzaerne havde en fair pris. De traditionelle kostede 69 kr., de plantebaserede stod til 79 kr. og favoritterne kostede 99 kr.. Der var altid rabatter at finde hos Domino’s Pizza. Lige inde de lukkede i Viby kunne man købe en medium pizza og få den anden medium pizza til kun 20 kr.. Det lyder lidt vildt, mens ikke desto mindre var det tilfældet. Så rabat-typerne var og er vilde med Domino’s Pizza

 

Varm pizza hos Domino's Pizza i Viby

En klassiker hos Domino's Pizza i Viby

En god omgang fra Domino's Pizza i Viby

 

LÆS OGSÅ:

Husker du dengang Pizza Huset lå i Frederiks Allé 89?

Arancino Bar var en tidslomme af siciliansk mad på Tørv