En rulle hos Eva´s Grill House

Husker du Eva´s Grill House i Aarhus?

 

 

Eva´s Grill House er en lille takeaway som relativ kortvarigt lå i Nørregade. Den lukkede i april 2023. Kunderne blev ganske enkelt væk, og konceptet lignede for meget det mange i området lavede.

 

Tidligere var Eva´s Grill House at finde på Tørv på Aarhus Ø sammen med øvrige små madboder og foodtruks. Men da Tørv er en sæsonforretning, valgt de en model, hvor der var kunder hele året. Det blev så Nørregade. Der var åbent mandag til søndag i tidsrummet 10.30 til 22. Grillen, som den kaldes af de lokale har fik rigtig godt fat i kunderne de første måneder. Men så vendte det, og tilsidst var der meget få kunder. Konceptet var også nogle slap i det, og de skilte sig på ingen måde ud. Udover det, så var stedet svært af finde. 

 

Maden

Menukortet var ikke af de helt store og var let at overskue. Det var velkendte grillretter uden ret meget sjæl. Hovedretter var overskriften på maden hos Eva´s Grill House. Det sagde de da selv hos Evas. Her var platter med 2 gange valgfrie spyd, kebab eller kylling. Af tilbehør dertil var salat, rødkål, tomat, tzatziki og ris, og det var med valgfri sodavand. Ellers var der ​​kebabmix, som var pommes frites med en salat og toppet med noget kedelig kebab. Dertil chili og mayo. Ellers var der også burgere. Der var altid mindst fire forskellige at vælge i mellem, men ingen af dem smagte særligt godt, og de var ofte ret sjusket lavet. 

 

Dürum menu

Der var to menuer med ruller, som Eva´s Grill House kalder dürum. Så langt, så godt. Valget bestod af enten kylling eller kebab, og så var der salat, tomat, rødkål, løg, majs, chili og hvidløg i. Det var menuer med pomfritter, valgfri sodavand samt en valgfri dyppelse som var ketchup, mayo eller pomfrit sauce.

 

Drikkevarer

Eftersom de fleste tager maden med sig hjem, var det ikke drikkevarer, der var mest af hos Eva´s Grill House. Der er dog et par sodavand at slukke tørsten med. Udvalget bestod af Pepsi, Pepsi Max og Faxe Kondi fra en af de store internationale sodavandsproducenter. Det var nok den letteste løsning og den mest fantasiløse de kunne finde. 

 

Atmosfæren

Hos Eva´s Grill House var der ikke meget plads. Så snart man trådte ind af døren, var man ved disken og kunne bestille sin mad. De fleste kom efter takeaway, men vil man gerne spise maden hos Eva´s Grill House, så var der et par  meget små borde og stole, der gjorde det muligt. Man sad ikke godt, og det var ikke særlig hyggeligt. Man man kunne sidde ved vinduet ud mod Nørregade. Betjeningen var venlig, men utrolig sløv og langsom. 

 

Prisniveau

Der var billige til moderate priser de holdte sig hos Eva´s Grill House. Billigst var rullerne til 49 kr.. Derefter kom kebabmix til 90 kr.. Den var ikke en menu og dermed uden sodavand. De to dürum menuer kostede 89 kr. stk, mens platterne sammen med en sodavand kostede 125 kr. stk.. De fire burgere kostede 45 kr. pr. styk. Alt i alt nogle gode priser, man kvaliteten af maden var også lav. Råvarerne var nok de billigste de kunne opdrive. Blot et bud.

 

Takeaway fra Eva´s Grill House i Aarhus

Her er en af dagens retter hos Eva´s Grill House

Lidt af maden fra Eva´s Grill House i Aarhus

 

LÆS OGSÅ:

Husker du We Feat i Frederiks Allé?

Husker du Memet’s Delikatesser i Aarhus? (Lukket sep. 2023)