Lidt af maden hos We Feat

Husker du We Feat i Frederiks Allé?

 

Når vi taler om mad, som både er sundt og smager knaldhamrende godt, så kom man tidligere  kke udenom We Feat i Frederiks Allé/Jægergårdsgade. De lukkede og slukkede for sidste gang i februar 2022

 

Folkene bag We Feat kom oprindelig fra Aalborg, men havde siden deres første åbning i Guldsmedgade og senere Frederiks Allé taget aarhusianerne med storm. Konceptet var ret enkelt og til at forstå. Det handlede om at tage de bedste økologiske råvarer, man kunne finde, give dem en respektfuld behandling og ikke mindst få dem til at smage godt. Det sagde folkene bag i hvert fald selv. 

 

Hvad var det så for noget mad?

Menutavlen hos We Feat var stor. Her var meget at vælge mellem og noget for enhver smag med mindre man ikke var ren kødspiser. Måltidet var baseret på kål, og med masser af grøntsager, kylling, okse eller falafel i en måltidsbowls. Derudover var der forskellige sandwiches med samme tanke som deres bowls– nemt og hurtigt og ikke mindst frisk. En bowl kunne se sådan ud: Pulled oksekød, kålmix, rødbede, edamame bønner, frisk chili, syltede rødløg, rød quinoa, chili dressing, toppet med sesamfrø og chiliflager. Kcal 470/721.

 

We Feat ønskede at give gæsten et måltid, der var 100% økologisk, men også gav ernæringsmæssige fordele, så du fik dine krævede kulhydrater, proteiner og fedtstoffer i måltidet. Ikke kun det, men også mineraler og vitaminer. Retterne var lavet i samarbejde med en eller anden ernæringsekspert for at sikre, at ikke kun smagen, men også ernæringen var på plads. Det betød, at man blev mæt på den fantastiske og langvarige måde. Om denne såkaldte ernæringsekspert gav flere kunder vides ikke, men 

 

Prisniveau

Bowls kostede fra 85 kr. og sandwiches 69 kr.. Juice og milkshakes stod til 65 kr.. Det var absolut rimelige priser for sund, mættende og velsmagende mad. Man skulle huske på, at maden her mættede godt, og man skulle ikke sidestille det med en let og luftig salat.

 

Stemningen

Der var pænt og rent hos We Feat. Stedet var småt, meget småt. Betjeningen var venlige og gode til at guide gæsterne igennem menukortet. De gav sig god tid, sådan var det. Intet hastede her, og nogle gange gik ventede kunder igen, da ventetiden var for lang. We Feat i Frederiks Allé var mest til takeaway, men man kunne med lidt held indtage maden ved højborde, men pladserne var få og man sad tæt. 

 

Vin/drikke

Drikkevarerne var der også tænkt over. De havde heldigvis droppe de store kendte sodavandsfirmaer, som vi ser alt for ofte i Aarhus. We Feat bød også på friskpresset juice, milkshakes lavet på blandt andet plantemælk og kaffe. Kaffebønnerne var ristet specielt til We Feat fra et lille økologisk risteri. Om det smagte bedre kan diskuteres, men de økologiske kaffebønner passede godt ind i deres koncept. 

 

En sandwich fra We Feat

 

Morgenmad hos We Feat

 

Lidt mad fra dengang We Feat var i Aarhus

 

En bowl hos We Feat

 

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Passione, Enoteca & Amore?

Husker du Chido Mexican Grill i Aarhus?

Husker du Memet’s Delikatesser i Aarhus? (Lukket sep. 2023)