Aarhus ved åen i en sen nattetime om sommeren

Har du planer om at flytte til Aarhus?

 

Dette indhold er sponsoreret

Der kan være mange grunde til, at folk vælger at flytte til Aarhus. Nogle gør det pga. studie, hvis de skal til at studere i Aarhus og de altså ikke gider pendle hver dag frem og tilbage i flere år. Andre gør det måske bare for at prøve noget nyt og komme væk fra deres hjemby og ind til en lidt større by, som mange ovenikøbet flytter til. Aarhus er jo smilets by, men det har faktisk intet at gøre med at byens borgere har let til smil. Smilets by-sloganet stammer fra en reklamefolder fra 1938 udsendt af Aarhus Turistforening. Folderen indeholdt billeder samt omtale af byens største stoltheder og seværdigheder, og var både på dansk, tysk, engelsk og fransk.

 

Få styr på alt det praktiske

Når du skal flytte til Aarhus, skal du først og fremmest finde et sted at bo. Tjek diverse boligsider og tag ud at se en masse lejligheder. Husk ikke at sætte dig selv for dyrt, så du faktisk ikke har råd til at bo i lejligheden alligevel. Inden du siger ja til en lejlighed, så lig et budget over din indkomst samt dine udgifter, så du er sikker på, at du har råd til at betale alle udgifter der hører til en lejlighed hver måned. Der skal også betales indskud til lejligheden, og det er altså ikke et lille beløb.  

Tjek oversigten over barer i Århus her:

 

Lån til indskud

Hvis du ikke har råd til at betale indskud til din kommende lejlighed på nuværende tidspunkt, så kan du vælge at foretage et nemt lån. Der eksisterer en håndfuld online låneudbydere, som tilbyder lån, men det kan være svært at finde hoved og hale i det, samt finde det bedste og mest optimale lån til dig, som opfylder dine behov mest muligt men samtidig heller ikke er for dyrt. KreditNU tilbyder nemt lån, hvor du kan låne fra 4.000 og op til 25.000 kroner med en debitorrente på 0%. Med det samme din ansøgning er godkendt, bliver pengene overført til din konto automatisk!

 

Gode spisesteder i Aarhus

Når du har styr på lejlighed, indskud samt alle udgifterne, så er du klar til at udforske Aarhus! Du kan blandt andet udforske byens seværdigheder samt spisestederne i Aarhus. Der er mange gode spisesteder i Aarhus, men hvis du leder efter de ultimative bedste, så skal du lave lidt research på det. Dette kan du gøre ved at researche på internettet – eller så kan du bruge den gamle metode, som er at prøve de forskellige spisesteder af. Dog kan den metode godt gå hen og blive ekstrem dyr. Der findes mange sider på internettet, hvor folk giver deres bud på de bedste restauranter i Aarhus. Der kan du få lidt inspiration til, hvilke spisesteder der et must at besøge, nu når du er flyttet til byen.

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Plan B Smassburger i Nørre Allé?