Allé Caféen

Frederiks Allé 174, 8000 Aarhus C 86 13 91 00

En af Aarhus´ traditionsrige værtshus er Allé Caféen på Frederiks Allé. Om du er stamgæst eller ny gæst, ung eller gammel betyder intet. Alle er velkomne på Allé Caféen. Værtshuset er et rygerværtshus, hvor priserne er i bund, og der er en ganske særlig stemning med hygge og kolde øl. 

 

Drikkevarer

Udvalget af øl er pænt. Her er både danske og udenlandske. Af flaskeøl er der Ceres Top, Tuborg og Carlsberg. På fad er der Tuborg samt specialøl. De fleste spiritusmærker findes hos Allé Caféen, og der laves forskellige drinks som Filur, Brandbil og Tequila sunrise. Der er også små skarpe som Pure lakrids, Arnbitter og Gajol. Ønsker du en spiritus, som værtshuset ikke har, bestiller de det gerne hjem, så det er klar til dit næste besøg.

 

Atmosfæren

Lige fra du kommer ind, kommer du i kontakt med stamgæster eller bartenderne. De står og sidder klar med en god historie. Du kan tage plads i baren eller ved et af bordene. Er du i et selskab, kan I snuppe et spil kort, dart eller rafle, og er der en fodboldkamp, du vil se, kan det ske på en af de to fjernsynsskærme, hvor særligt byens hold, AGF, bliver vist. Men også landskampe kan ses. Af og til er der også livemusik på værtshuset. 

 

Betjening og siddepladser ude

Udenfor er der opstillet et par borde og stole. Når solen skinner, skal du være hurtig for at få fat i dem. Betjeningen er imødekommende og vil gerne samtale i baren. 

 

Senest opdateret: 19/09/2022 11:09