ARoS Café og Orangeri

Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

Et af de store vartegn i Aarhus er museet Aros beliggende på Aros Allé ved siden af Ridehuset og Musikhuset. Her kommer dagligt mange besøgende. Før, under eller efter et besøg rundt på det smukke museum og med mange skridt på bogen melder trangen sig ofte til lidt mad og drikke i smukke rammer under regnbuen. Det er der råd for på 4. niveau, hvor ARoS Café og Orangeri ligger. Her serveres lette retter, snacks, 3-retters menu til aften samt diverse drikke for både børn og voksne. Indgangen til ARoS Café og Orangeri er gratis. 

 

Maden

Hos ARoS Café og Orangeri er der fokus på økologi og bæredygtighed. De har bronzemærket i økologi. Omdrejningspunktet er det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter.

 

Brunch og friskbagt brød

Om formiddagen er der hjemmebag og Orangeriets brunch bestående af maltbolle med smør og ost fra Arla Unika, chiagrød med kokos, æblekompot og granola, røget færøsk laks med hytteost, øko-æg og bacon, lidt til den søde tand og friskbrygget alm. kaffe eller te. Hjemmebag består af forskellige slags brød og kager.

 

Frokost

De kalder retterne for lette frokostretter, så der skal måske mere end en servering til for at blive mæt. Her er fx rugbrød, salater, tærte og en frokosttallerken bestående af 3 små retter med lokale specialiteter.  

 

Aften med 3 retter

Hver tirsdag til fredag byder ARoS Café og Orangeri på en 3-retters menu. Hvad, der er på menuen, skifter hver måned. Ønsker du bare en ret, er det også en mulighed.

 

Atmosfæren

Hos ARoS Café og Orangeri er der en hyggelig og afslappet stemning. Møblerne er lavet i træ, og rundt i caféen er grønne planter og godt lys. Betjeningen er imødekommende, smilende og tager sig tid til gæsterne. 

 

 

Prisniveau

Kvalitet og pris hænger godt sammen. Der er tænkt over råvarerne, og du kan blive mæt til en fair pris. Rugbrød med færøsk varmrøget laks koster 60 kr., en frokosttallerken med 3 små retter står til 125 kr., og brunch koster 135 kr.. Mest value for money får du på den 3-retters menu om aftenen til 250 kr..

 

Som bonusinfo skal siges, at ​​du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

 

LÆS OGSÅ:

Gæk gæk: Guiden til den gode påskefrokost i Aarhus

Partizani Grill ved åen

Salling ROOFTOP – café og bar

 

Senest opdateret: 26/09/2023 01:09