Café K på Trøjborg

Tordenskjoldsgade 32, 8200 Aarhus N 31 36 75 76

Midt på den livlige Tordenskjoldsgade på Trøjborg ligger Café K. En klassisk café uden de store overraskelser. Her byder menukortet på caféretter og mange forskellige drikkevarer. Læn dig tilbage, og nyd nogle timer i en hyggelig atmosfære. 

 

Maden

Menukortet byder ikke på de store overraskelser. Det er som en typisk café i Aarhus. Når Café K om morgenen slår dørene op, er det tapasbrunch, avocadomad eller den lette med pølse, ost, marmelade, smør og brød, der er på menuen. Derefter kommer starters som nachos, laksetatar og tunmousse på kortet sammen med seks forskellige sandwiches, fire salater, hovedretter og to vegetarretter. 

 

Hovedretter er der en del af. Heriblandt kyllingepasta, luksus stjerneskud, pariserbøf, tapas planke, Café K gryde med svinemørbrad, bacon, pølser og champignon serveret med pommes eller ris. Du kan også sætte tænderne i en af de tre burgere eller en steak med bearnaisesauce. Til vegetarerne er der en grøntsagsburger og en veggie sandwich. 

 

Børnene i fokus

Der er også tænkt på børnene i alderen 0 til 12 år. Børnebrunch, fiskefilet, nuggets med fritter eller saml selv burger, hvor tallerkenen fyldes med burgerbolle, ketchup, salat, agurk, tomat og bøf. Dertil kan købes ost, bacon og fritter.

 

Drikkevarer

Her er noget for enhver smag. Smoothies, milkshakes, sodavand, ice tea, lemonade og cider. Derudover er der flere forskellige øl og et pænt stort cocktailkort.

 

Stemningen

Beliggenheden på Tordenskjoldsgade er god. Gennem de store vinduer i caféen eller ved bordene udenfor, kan du følge med i, hvad der sker på den livlige gade. Stilen er helt basic. Der er sparsomt udsmykket, med to store spejle på endevæggene, som får lokalerne til at se og føles større. Betjeningen er effektiv, ligetil og smilende.

 

Senest opdateret: 12/03/2024 12:03