Café N’Joy

Banegårdsgade 1, 8000 Aarhus C 88 17 67 67

I 2015 slog Café N’Joy dørene op for deres café på hjørnet af Frederiks Allé og Banegårdsgade. Gennem vinduerne kan man se gæsterne sidde med vandpiber. Det er her N´Joy skiller sig ud. De har et stort udvalg af vandpiber. Men der er også lidt mad, masser af kaffe og drikke. Det er en café, hvor der er plads til alle. 

 

Maden hos Café N’Joy

Menukortet er ikke stort, der er meget lidt at vælge mellem. Hotdogs og nachos – både med og uden kylling er hvad der fast er. Engang i mellem er der også sandwich. 

 

Drikkevarer

Udvalget er stort. Her er noget for enhver smag. Der er de friskpressede juicer som fx Green juice med spinat, ingefær, ananas og æble eller en klassisk appelsinjuice. Milkshakes og smoothies samt diverse lemonader, Redbull, alkoholfrie cocktails og sodavand er der også. Af varme drikke finder du diverse kaffer, te og varm kakao. 

 

Vandpiber

De serveres med silikonehoved og lotus eller sølvpapir. Her er ni forskellige at vælge mellem. Heriblandt æble, tyggegummi og mint, vandmelon eller blåbær. Der er også special tobak eller social smoke. Her er for alvor mange som ryger vandpibe her. 

 

Atmosfæren

Med store vinduer ud mod Frederiks Allé er caféen indbydende. Den er indrettet i flere afdelinger, så der er mulighed for at sidde i ro og arbejde, hygge med venner og familie eller have en festlig aften. Møblementet er med sofaer og bløde stole, men der er også almindelige borde og stole, man kan tage plads ved. Når vejret er godt, vælger de fleres at sidde udenfor.

Tjek vores guide til barer i Aarhus her:

Senest opdateret: 30/09/2022 10:09