Cafe Støj

Jægergårdsgade 150, 8000 Aarhus C 30 27 00 15

Ved Sydhavnen, nærmere bestemt på Jægergårdsgade, ligger den hyggelige Cafe Støj. Målet for Cafe Støj er, at forstyrre folk lidt, altså på den gode måde. Det kan være gennem maden på tallerkenen, musikerne på scenen eller det, der fyldes i glasset. En helt igennem lille oase, som man vender tilbage til igen og igen. 

 

Maden

Menukortet er overskueligt. Gode råvarer, smag, kvalitet og økologi er i højsæde. Maden er hjemmelavet, og de sylter selv. Der er tænkt over, hvor råvarerne kommer fra og bliver tilberedt. Fx. kommer laksen fra Einar Christensen Fiskerøgeri og den økologiske ost og skyr er fra Thise Mejeri. 

 

Den perfekte morgen starter på Cafe Støj med lun, hjemmebagt økologisk bolle med økologisk smør, økologisk ost fra Thise Mejeri, serrano skinke og hjemmelavet marmelade, et blødkogt frilandsæg med ristet, økologisk rugbrød, en lille skål økologisk skyr med hjemmelavet müsli og honning. Du kan også vælge en lettere start på morgenen med en lun hjemmebagt økologisk bolle med pålæg, en skål økologisk skyr eller et par æg og rugbrød. 

 

Frokost og aftensmad

Resten af dagen serveres tapas med fisk eller kød og ost. Der er også dagens varme ret eller lette retter som to lune fiskefrikadeller, varm panini samt nogle salater. Her er også en salat for vegetaren. Har du børnene med, er der børneretter, og til kaffen serveres hjemmebagt kage. 

 

Vin/drikke

Hvid- og rødvinen er 100% italiensk, roséen fra Østergaards Vinmageri på Lolland, og Cafe Støj har givet lambrusco et stærkt og velfortjent comeback. I samarbejde med Nedergaard Vine har de fundet fire Lambruscoer.  Øl på fad er Carlsberg og Tuborg samt nogle økologiske og Brooklyn Defender IPA. Du kan også nyde en gin/tonic og andet spiritus. Ligesom der er et stort udbud af kaffe.

 

Senest opdateret: 07/09/2022 10:09