CANblau

Frederiksgade 29, 8000 Aarhus C 86 28 88 88

Spansk tapas som i Spanien er, hvad CANblau kan byde på. Restauranten, eller tapasbaren, er i tre planer og ligger i Frederiksgade. Køkkenchefen, Jimmy Holm, som er medejer af CANblau, har en fortid på to af verdens bedste restauranter i Spanien, El Bulli og El Cellar De Can Roca. Det kan ses og ikke mindst smages. Hvis du er til spansk autentisk mad, så er CANblau et must at prøve. Længere er den ikke!

 

Maden

Maden er spansk, og stilen er som på de bedste tapasbarer i Spanien, og langt fra den “typisk” danske tapas. Skinkerne hos CANblau er speciaudvalgte, og udvalget er det største i Aarhus. Tapasrestauranten i stueplan byder til frokost køkkenets valg af 2 snacks og 4 serveringer, eller 2 snacks og 6 serveringer.

 

Om aftenen kan du vælge mellem 3 snacks og 10 serveringer, eller til den lidt mindre sult med 2 snacks og 8 serveringer. Der er ny menu hver måned. I Tapasbaren på 1. etage finder du et udvalg af de mere end 550 forskellige tapas, som gennem 10 år har været langet over disken hos CANblau. 

 

Stemningen

Det er som at træde ind på en tapasbar i Spanien. I tapasrestauranten i stuen er der dækket op med hvide duge, dæmpet belysning og levende lys. Der er udsigt til Frederiks gågade, hvor folk drøner forbi. På første etage er der indrettet til en hyggelig tapasbar, hvor kokkene arbejder fra baren, direkte foran gæsterne. Selskabslokalet på 2. etage er intimt og hyggeligt og danner den perfekte ramme om selskaber midt i Aarhus.

 

Vin/drikke

Vinkortet er pænt stort og med vægt på Spaniens herlige vine i alle prisklasser. Det meste er egen import, og de mange forskellige sherry, hvor en stor del fås på glas. Det er ikke “kun” spansk vin som er på vinkortet. Til menuerne har CANblau på forhånd udvalgt ’3 gode glas vin’ til 300 kr., som matcher serveringerne. 

Senest opdateret: 30/09/2022 11:09