Cirkel Café i Bruuns Galleri

M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus C 87 31 82 00

Cirkelkaffe er af de ældste danske kaffemærker. Det går helt tilbage til 1896, hvor FDB blev stiftet. I Bruuns Galleri på M.P. Bruuns Gade har Kvickly opkaldt deres café efter den kendte kaffe. Navnet er Cirkel Café. Her er åbent hver dag fra tidlig morgen til aften, og mange kommer forbi efter en kop kaffe og brød to go eller tager plads i caféen.

 

Maden 

I de mange og lange montrer hos Kvicklys MadCooperativet finder du det store udvalg. Der bliver fyldt op hver dag af friske varer og brød, salat og sandwich. 

 

Croissanter med rejesalat eller hønsesalat, store stjernekastere med fiskefilet, rejer, majo, asparges på en bund af brød og salat er nogle af mulighederne. Af sandwich findes nogle med rugbrød med laks og pesto eller spicy tun og pesto. De store sandwich i hvidt brød er med forskellig slags indhold. Der er bl.a. laks, frikadeller eller kylling. 

 

Salater

Nogle er færdiglavet og med fx. laks og tigerrejer. Du kan også selv mixe din salat og vælge mellem meget forskelligt grønt. Der er også rygeostsalat eller rejesalat. Er du til tærte, er der flere varianter, som blot skal i ovnen. 

 

Morgenmad

Fra morgenstunden er det muligt med boller eller rundstykker med smør og ost, tre varianter af skyr, croissanter eller diverse kager. 

 

Drikkevarer

Af kaffer er udvalget stort. Her er den klassiske caffé latte, americano, espresso eller filterkaffe. Du kan være heldig at få et kunstværk på toppen af din latte eller cappuccino. Er du mere til te, er der flere varianter og chai-cino. Af kolde drikke finder du Smooth Tea med bl.a. blåbær eller banan eller CirkelBlend med dit valg af sirup. 

 

Atmosfæren

Beliggenheden i Bruuns Galleri skaber en særlig stemning, og Cirkel Café ligger på et hjørne mellem Brødcooperativet ved Kvickly og Café Karma. Caféen er åben og stemningen fra centret tages med ind i caféen. Der er plads til omkring 24 siddende gæster. Er der optaget, kan du tage plads lidt længere henne over for MadCooperativet, hvor der også er siddepladser.

 

Prisniveau

Her kan du blive mæt for billige penge. En stor salat koster 59 kr., stjernekaster 55 kr. og en sandwich står til 49 kr.. Går turen tit forbi Cirkel Café er der penge at spare ved at købe et klippekort på kaffe og få den 10. kop kaffe gratis.

 

 

Senest opdateret: 02/10/2022 08:10