Emma Pizza & Grill

Sønderborggade 9, 8000 Aarhus C 86 14 49 49

Emma Pizza & Grill er beliggende på Sønderborggade ved Langenæs. Her er noget for hele familien, når middagen skal bestå af fastfood. Det er takeaway, og du kan selv hente maden hos Emma Pizza & Grill eller lade dem sørge for leveringen til din dør. Busser holder tæt på, og ellers er der parkering foran døren. Emma Pizza & Grill har åbent alle ugens dage fra klokken 15 til 20.50. 

 

Maden

Hos Emma Pizza & Grill byder de på et stort menukort bestående af pizza, varme retter, pita, ruller, salater og burgere. Betjeningen står klar med et smil til at hjælpe dig med bestilling eller udlevering af maden. Det er typisk fastfood vi ser her, og her er ikke så meget hjemmelavet over maden.

 

Pizza

Der er 16 pizzaer. De velkendte er Hawaii, Margherita, Meatlover, Pepperoni og Kebab Pizza. Der er også vegetar pizza og Emma Pizza med skinke, oksekød, bacon, løg og bearnaisesauce. Alle kan laves som deep pan pizza eller med ostekant. Der er også halvmåne med ost, salat, løg, tomatskiver, agurk og dressing og enten skinke, kebab eller kylling og de indbagte pizzaer.

 

Burger

Alle burgerne er med hjemmelavet bøf. Der er mange at vælge mellem bl.a hamburger, bacon cheeseburger, cheeseburger, italiensk burger, fiskeburger, kyllingeburger, vegetarburger samt en falafelburger. Burgerne kommer også som menu med pommes frites og sodavand.

 

Emmas retter, pita og ruller

Af varme retter er der risretter, fiskefilet, plankebøf, græsk bøf og lasagne. Der er også pita og ruller med falafel, kebab eller kylling samt hjemmelavet dressing. 

 

Drikkevarer

Udvalget af drikkevarer er ikke stort, men der er sodavand som Coca Cola, Cola Zero og Fanta. Derudover er der Cocio, kildevand og Red Bull. 

 

Prisniveau

Hos Emma Pizza & og Grill er maden forholdsvis billig. Du kan købe en pizza Margherita for 55 kr., mens den dyreste som Luksus koster 80 kr.. En pita eller rulle koster 50 kr. med mindre du tager Emmas Special, der koster 60 kr.. Burgerne står til mellem 45 og 75 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Markedshallen i Nicolinehus

Green Neighbour hos Aarhus Street Food

 

Senest opdateret: 31/03/2023 07:03