Hummus & Pita Bar

Randersvej 23, 8200 Aarhus N 86 16 74 18

Hummus & Pita Bar ligger ved Stjernepladsen i Aarhus Nord. De fleste, som bor i området, kender den lille takeaway – dog kan man spise maden indendørs, da der er 12 siddepladser. Lokalet, hvor Hummus & Pita Bar ligger i, er det samme, som Burger Hut ligger. Det kan umiddelbart virke lidt underligt. Men grunden er, at ejeren valgte at starte en indisk takeaway og restaurant i de lokaler, som før husede Burger Hut. Det gjorde, at Burger Hut flyttede ind hos Hummus & Pita Bar 

 

Maden 

Det er mellemøstlig inspireret mad, der laves her. Der er et større udvalg, end vi typisk ser hos pitabarer i Aarhus. Udover pitaer med valgfrit fyld er der også et pænt udvalg af salater, ruller og forskellige retter med kød eller falafler. Der er altid lammekød udover okse- og kyllingekød.

 

Libanesisk kibe er også på menukortet her. Kibe kan ligne en falafel, men her er den med bulgur og oksekød og koster 10 kr. stykket. Salaterne er med valgfri salat, kød eller falafel. Udvalget er pænt stort, og der er omkring 25 forskellige muligheder at vælge imellem. 

 

Den hjemmelavede hummus serveres, hvis man ønsker det til alle retterne. Det er signaturen her, sammen med falaflerne. 

 

Prisniveau

Det er i den lave ende af skalaen. En pita koster 60 kr., og som menu med pomfritter og valgfri sodavand løber det op i 90 kr.. En salat med valgfrit indhold koster 55 kr.. Hummus & Pita Bar ligger tæt på Aarhus Universitet, og priserne er studentervenlige.

 

Senest opdateret: 27/06/2022 11:06