Il caffé

Åboulevarden 84, 8000 Aarhus C 26 12 51 55

Il caffé, der er beliggende i den mere rolige ende af åen i Aarhus, er en lille italiensk kaffebar, café og butik, der serverer lette anretninger, italienske delikatesser og har flere varianter af kaffe. Alle retter kan spises inde eller udenfor den hyggelige café eller tages med som takeaway.

 

Maden

Menukortet rummer et væld af italienske retter. Pasta, salat, pizza, antipasti og sandwich. Her er noget for alle, der er til italiensk mad, og det er uanset om man er vegetar eller til kød. 

 

Der er seks pastaretter som fx lasagne, pasta bolognese og pasta al salmone. Salaterne er også i italiensk stil med bresaola eller caprese. De seks sandwich er alle med salat, tomat, olivenolie med grøn pesto og derudover fx bresaola, parmaskinke og mozzarella eller salami.

 

Antipasti

Den italienske tapastallerken kommer til en eller to personer og består af salami, bresaola, parmaskinke, mozzarella, pecorino ost, parmesanflager, forskelligt grønt og brød. En ostetallerken med tre italienske oste er også en mulighed.

 

Desserter

Når vi taler italiensk dessert, kan vi ikke komme udenom tiramisu. Og det har de hos Il Caffé. Men der er også Crostata al limone eller cantuccini.

 

Vin/drikke

Il caffé er gennemført italiensk, også når det gælder drikkevarer. Her er kaffe i alle afskygninger og italienske juicer og smoothies. Alle kaffer kan brygges med koffeinfri espressoshot. Der er sicilianske sodavand og San Pellegrino samt en håndfuld italienske vine, lidt bobler og øl.

 

Stemningen

Fra du går ned ad trappen og træder ind ad døren til Il Caffé, føler du dig godt tilpas. Stemningen er god, og betjeningen er helt nede på jorden med smil og varme. Hylderne er fyldt op med italienske delikatesser. Her kan du nyde stilheden i centrum og samtidig mærke byens puls. Der er en del pladser udenfor, som er eftertragtede, når vejret er godt. 

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04