Joe & The Juice – Magasin

Immervad 6, 8000 Aarhus C

Joe & The Juice har tre afdelinger i Aarhus C. Den ene ligger i stueplan hos Magasin med udsigt til åen og med egen indgang. Der er indgang fra åen. Her får du hjemmelavede og smagfulde shakes og juicer, men der serveres også mad som morgenmad og sandwiches. 

 

Maden

Du kan starte morgenen med acai bowl, som er acai, chia, banan, avocado, granola og jordbær, kokos og cashew drik. En anden morgen bowl er Spirulina Bowl med kakaonibs, avocado, chia, dadler, kokos og cashew drik samt granola.

 

Sandwich

Der er seks forskellige at vælge mellem. Brødet er Joe´s classic brød, og alle indeholder tomat og vegansk pesto. Derudover kan du vælge mellem kylling, tunmousse, spicy tun, serranoskinke, kalkun samt en til vegetarerne med avocado, mozzarella, tomat og vegansk pesto. Populær er Joe´s club med kylling, avocado, tomat og vegansk pesto eller serrano der ud over skinken indeholder avocado, mozzarella, tomat og vegansk pesto. Sandwich kan være glutenfri ved merbetaling.

 

Drikkevarer

Der er selvfølgelig frisklavede juicer at finde her. 10 almindelige og fire signature. Der er også to almindelige shakes samt fire veganske shakes, der er lavet på 100% veganske ingredienser og er rige på fibre og protein samt er glutenfri. En kop kaffe eller te er også en mulighed. 

 

Atmosfæren

Caféen ligger i Magasin og er et naturligt stop inden, under eller efter en shoppingtur. Grønne planter adskiller Magasin fra Joe & The Juice. Der er store vinduer ud mod åen. Indenfor er det hyggeligt med mange fotos på væggene. Bordene er runde og små, stolene behagelige. 

Udenfor ved åen er der borde og stole, hvor du kan følge med i livet ved åen samtidig med, du drikker en juice eller spiser en sandwich. Der er overdækket, så i tilfælde af regn kan du stadig sidde udenfor.

 

Prisniveau

Hos Joe & The Juice er priserne moderate. En sandwich koster 59 kr. og morgen bowl står til 60 kr.. Juice og shakes kommer i to størrelser og koster 44 kr. for en lille og 54 kr. for en stor. Er du til signature juice eller vegan shakes, ryger prisen op på 60 kr. for en stor. 

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04