JUHLs Spisehus i Jægergårdsgade

Jægergårdsgade 34, 8000 Aarhus C +45 42 90 70 77

JUHLs Spisehus er beliggende i den charmerende Jægergårdsgade har god balance mellem sund mad og de gode råvarer, der er baseret på økologi. Det er mad helt uden kunstige sødestoffer, konserveringsmidler og farvestoffer. Målet har været at få implementeret meget smag i det plantebaserede køkken. JUHL har også en café og takeaway i Magasin i Aarhus.

 

Maden

Hos JUHLs Spisehus laves der comfort food, der smager mere syndigt, end den er. Maden er lavet fra bunden og proppet med gode råvarer, fuldkorn, frø og sprøde grøntsager, kvalitetskød og urter. Her er smørrebrød til frokost, dog kaldes blot rugbrød, men det er det samme.

 

Burgere med oksekød eller plantebaseret bøf, en lun spinatpandekage med oksespidsbryst, åbne sandwich med avocado eller rørt laks, toast af surdejsbrød med skinke, danbo-oste eller i en vegetarudgave, rugbrød med håndpillede rejer eller stegt rødspætte eller salater med kylling eller falafel er der på menukortet. 

 

Morgenmad og brunch

Fra morgenstunden byder de på morgenmad som Den klassiske med friskbagt surdejsbrød fra La Cabra med Thise Vesterhavsost, smør og  marmelade eller scrambled eggs med dagens grønt og friskbagt surdejsbrød fra La Cabra. Du kan også gå efter den store brunch.

 

Vin/drikke

Drikkevarerne er 100% økologiske. Et overskueligt udvalg med en slags bobler og rosé, to slags fadøl fra Fuglsang samt nogle specialøl på flaske samt vine. Derudover varme drikke som kaffe, te og kakao og de kolde drikke som smoothies of the day samt friskpresset juice.

 

Stemningen

Bygningens grønne facade tager imod gæsterne. Indenfor er en uhøjtidelig stemning med hygge og godt humør. Møblementet er enkelt, og der er ingen fine fornemmelser. Ude foran caféen er der træborde og -bænke. Her kan maden nydes i solskin, mens blikket fanges af den livlige Jægergårdsgade. 

 

Prisniveau

Hos Juhls får du kvalitet og sund mad for pengene. Det er værd at betale for. Priserne er rimelige og går fra 68 kr. for rugbrød med avocado og frisk tomatsalsa til 148 kr. for en burgermenu med sprøde rodfrugtfritter og hjemmelavet chilimayo. 

Se eventuelt guiden til andre restauranter i Aarhus her:

 

 

Senest opdateret: 06/11/2022 09:11