Kiin Kiin

Vestergade 47, 8000 Aarhus C 26 11 11 56

Den københavnske Michelinrestaurant Kiin Kiins aarhusianske afdeling ligger i Vestergade, og er modsat hovedstadens restaurant mere et thailandsk gadekøkken. Duften og smagen af Bangkoks intense gadekøkken rammer straks, når du træder ind på restauranten, hvor det er det gode håndværk og råvarer af høj kvalitet, der er omdrejningspunktet. Manden laves både i restauranten og som takeaway.

 

Maden

Flere retter fra København har fundet vej til Aarhus, der ellers har deres egen udgave af et menukort heriblandt også en del takeawaymuligheder. 

[split

Menukortet hos Kiin Kiin bugner at diverse asiatiske retter. Her er supper, dybstegte retter, salater, Baos dampede hvedebolle, wok, karryretter og desserter. Vegetarer og veganere har et menukort for sig med gode valgmuligheder. 

 

3-retters menu

Ønsker du at læne dig tilbage og ikke gøre dig de store overvejelser over mad og vin, er der to muligheder. Den 3-retters menu kan bestå af en forret med tuntatar med wasabisesam og ingefær. Hovedretten med braiseret gris i five spice bouillon med syltet græskar og jasminris eller laks i krydret kokosmælk med citrongræs og limeblade samt en dessert med banankage med saltet kokosis og blød karamel

 

Family Style 

Den anden mulighed er Family Style, som er en hyggelig seance ved bordet, hvor retterne serveres til deling for alle ved bordet, så snart de bliver færdige i køkkenet. Du kan også spise på dansk manér og få serveret en ret ad gangen. 

 

Vin/drikke

Et pænt vinkort med både hvid-, rød-, rose- og orangevin er at finde i restauranten. Der er også et godt udvalg af drinks med asiatisk twist i cocktailbaren. Husøllet er brygget af Mikkeller, men der er også asiatiske og danske øl. 

 

Stemningen

Restauranten ligger i et smukt bindingsværkshus i Vestergade, og indenfor er der ny nordisk design med et asiatisk touch. Der er plads til 100 gæster, der er klar på uformel hygge i autentiske omgivelser med en blanding af minimalistisk indretning, masser af lamper og med sofagrupper, hvor du kan spise liggende i de hyggelige spisesenge. I sommerperioden er den hyggelige gårdhaven åben. 

 

Skal du holde fest, er der store separate lokaler med plads til selskaber og private middage.

Andre restauranter

Restaurant Le Basilic set udefra

Restaurant Le Basilic

Mejlgade 85, Aarhus C
Tabata Foodpoint-4

Tabata Foodpoint

Hjulbjergvej 7a , Højbjerg
Charm på Aarhus Ø set udefra

Charm

Mariane Thomsens Gade 4B st 2 , Aarhus C
Lava i Aarhus_-6

LAVA

Åboulevarden 22, Aarhus C
Restaurant Komfur-10

Restaurant Komfur

Guldsmedgade 38-40, Aarhus C
Mackies Pizza i Aarhus_

Mackie’s Pizza & Cantina

Skt. Clemens Torv 9, Aarhus C
VinDanmark i Aarhus_-6

VinDanmark

Kystpromenaden 2, Aarhus C
Highway 51 diner

Highway 51 diner

M.P. Bruuns Gade 42, Aarhus C
Restaurant Olive i Mejlgade

Restaurant Olive

Kaløgade 1, Aarhus C
Pita & Burger Master i Hasle

Pita & Burger Master

Viborgvej 148, Aarhus
Albert - Cafe & Sandwichbar

Albert – Cafe & Sandwichbar

Møllevangs Allé 151, Aarhus V 
FF ved åen i Århus_-8

FF

Åboulevarden 30, Aarhus C
Restaurant L’estragon-7

Restaurant L’estragon

Klostergade 6, Aarhus C
Bánh Mì Bandits i Nørregade-6

Bánh Mì Bandits i Nørregade

Nørregade 34, Aarhus C
Restaurant Prés-6

Restaurant Prés

Gl. Krovej 2, Odder