LouLou

Åboulevarden 25, 8000 Aarhus C 31 73 73 24

LouLou er en cocktailbar og natklub som ligger på Åboulevarden. De har specialiseret sig i cocktails, som aftenen og natten igennem sendes over baren til gæsterne. Der er noget for enhver smag. Dansegulvet bliver hurtig fyldt, og stemningen er høj med festglade gæster. Der er åbent fredag og lørdag og aldersgrænsen er +23.

 

Barkortet

Hos LouLou er udvalget af drikkevarer stort, men inden for bestemte områder. Her er et alsidigt cocktailkort med 10 forskellige cocktails. Her er fx. Passion for fashion, Velvet hammer, Espresso Martini og deres egen LouLou, der både er syrlig og sød og med hindbær. 

 

Der er seks forskellige gin og tonic samt en del flasker spiritus som vodka, gin, rom, whisky, shots og champagne. 

 

Atmosfæren

Det er fancy hos LouLou. Indretningen er indbydende med god belysning, DJ og et dansegulv fyldt af danseglade gæster. Betjeningen har en fest bag baren, hvor de shaker cocktails og har godt humør, der sætter gang i festen.

 

Arrangementer

Er du vild med cocktails og gerne vil lære at lave dem, har LouLou cocktailkurser klar. Her står bartenderne klar til at lærer dig de basale principper. 

 

Større forsamling

LouLou har sammensat nogle arrangementer for minimum 20 personer. Den billigste pakke er basispakken, hvor der er velkomstdrink, halv pris på cocktails, sjusser, GT m.m. den første time samt tapasbord. Pakken LouLou All in er med velkomstdrink, 3 timers fri cocktails, øl, sodavand og sjusser samt tapasbord.   

 

Fredagsbar

Er I en flok venner eller kolleger, der trænger til fredagsbar, står LouLou klar med drinks, afdæmpet musik og god stemning. Skal der ske noget ekstra, kan LouLou skræddersy et cocktailkursus til jer. Det kan kombineres med mad fra DiningSix.

 

Prisniveau

Vælger man en aften på cocktailbar og natklub, må man være indstillet på, at det ikke er helt billige priser. Her har de enhedspris på cocktails til 101 kr.. Gin og tonic koster mellem 115 og 155 kr., og de hele flasker spiritus går fra 1.000 kr. og opefter. 

 

Senest opdateret: 20/02/2023 06:02