M&M – The Bagels Cafe

Viborgvej 28, 8000 Aarhus 86 44 09 06

M&M – The Bagels Cafe er en lille café på Viborgvej, der serverer bagels, sandwiches, milkshakes, smoothies og juice to stay og to go. Det er to brødre, der har en passion for bagels og milkshakes, der står bag og driver caféen.

 

Maden

Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken kombination af bagel/sandwich du ønsker. Du sammensætter selv din bagel eller sandwich. Der er en del at vælge mellem indenfor brød, protein, veggies, smørelse og dressing. 

 

Brødet

Bagels med seks forskellige slags brød: Fuldkorn, chili/cheddar, spinatbrød, soltørret tomatbrød, chili/cheddar fuldkorn eller glutenfri. Menukortet byder også på seks forskellige slags sandwichbrød med chili, glutenfri, fuldkorn, ​​chili/fuldkorn, urtebrød eller plain. Der er også baguette. 

 

Kødet/protein

Kylling er der forskellige variationer af. Her kan vælges Tandoori kylling, BBQ kylling, chilikylling, Teriyaki kylling og plain kylling. Der kan også vælges tun, laks og rejer eller to forskellige slags falafel. Vil du gå uden om brødet, kan du selv blande din salat i en lille eller stor udgave. 

 

Drikkevarer

10 milkshakes er på menukortet. De er mest i de søde og dessertagtige udgaver som ​​M&M special, Bounty, Oreo eller Snickers. I den mere friske udgave findes smoothies som Cool Down med jordbær og hyldeblomst eller Tropic Twist med ananas og jordbær. Lemonaderne er fx Lemon Mojito mint lemonade eller Mango lemonade. Du kan også selv mixe din juice. 

 

Stemningen

Den store køledisk, fyldt med grønt og salat, tager imod dig, når du træder ind M&M – The Bagels Cafe. De fleste kommer forbi efter takeaway, men det er muligt at tage plads i caféen og nyde maden. Betjeningen har god erfaring i at lave bagels og sandwich og er gode til at vejlede. 

Tjek OLIOLI ud på Frederiksbjerg her?

Senest opdateret: 19/11/2022 09:11