Nova Burger

Vorregårds alle 95, 8200 Aarhus N 32 18 40 50

Nova Burger er en relativ lille burgerbar som ligger på Vorregårds Alle i Aarhus N. Det er takeaway og handler naturligvis om burgere, men ikke kun. Der er noget for enhver smag, når maden skal være fastfood. Nova Burger har åbent alle ugens dage fra klokken 11 til 21. Skal maden leveres kører Nova Burger afsted i miljøvenlige biler.

 

Maden

Nova Burger har meget at byde på, og menukortet rummer alt fra burger, ruller, kebab, pita, pizza, også børnepizzaer, varme sandwich, pide, grillretter, pommes frites og over til grønne salater.

 

Burger af friskhakket oksekød

Det er burgerne, de slår sig op på. Alle burgere er med hjemmelavet bøf af hakket oksekød fra danske køer og frisk brød. Menuerne består desuden af 0,5 l. sodavand og en lille pommes frites. 14 burgere er der at vælge mellem. Størrelsen på bøffen afhænger af sult. Der er alt fra 100, 200 til 400 gram. Deres signatur er Nova Burgeren med bøf, ost, bacon, soltørret tomater og pesto. Ellers er der cheeseburger, baconburger, chickenburger, hawaiiburger og Mexico burger at vælge mellem. 

 

Pizza, pita og rulle

Også 21 pizzaer har fundet vej til menukortet. Ligesom der er indbagte pizzaer, luksus pizzaer og pizzaer til børnene. Skal der mere grønt til, kan du snuppe en pita, en rullekebab eller en salat. 

 

Drikkevarer

Udvalget er ikke stort, men der er sodavand at købe med til maden. Her er Coca Cola, Zero, Fanta og Sprite. 

 

Atmosfæren

Nova Burger ser ikke ud af meget udefra. Men der er meget at vælge mellem, når man kommer indenfor. Uanset om det er til de travle aftener eller fødselsdagsmiddagen, så står Nova Burger klar til at levere maden.

 

Prisniveau

Det er moderate priser hos Nova Burger. Det billigste er at vælge en okseburger med 100 gram bøf til 49 kr.. Eller går priserne for burgere op til 85 kr.. Pizza koster mellem 65 og 89 kr., pide koster 65 til 70 kr. og rullekebab står til 65 kr..

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04