Oops

Frederiksgade 26, 8000 Aarhus C +45 53 53 53 85

Oops åbnede i 2013 en restaurant og bar i Frederiksgade. I 2019 udvidede de så til den loungebar, der er i dag. Der er gang i den på Oops. Den opvarmede terrasse er samlingspunktet, men der er også pladser indenfor. Melder sulten sig, har de et lille, men varieret, menukort. Der er ofte travlt i baren, så hvis du vil være sikker på et bord, er det en god ide at reservere på forhånd.

 

Maden

Oops byder på små og større retter. Der er noget for enhver smag. Måske skal der en snackkurv, nachos eller fritter på bordet sammen med øllene, eller det store stjerneskud med 2 stegte rødspættefilletter, håndpillede rejer, salat, karamelliseret citron, grønne asparges og romescosauce.

 

Panenka salat med plukket kylling, croutons og chips af vesterhavsost samt dressing eller sandwich i groft landstykke med kyllingfillet, bacon og karrydressing, er også en mulighed.

 

En sjov gimmick er cowboytoasten fra 80’erne med 200 gram hakkebøf, bløde løg, forårsløg, chips af vesterhavsost, syltede sennepskorn, spicy mayo inklusiv pommes frites med dip. Der er også burgere eller ribeye.

 

Prisniveau

Det er fair. Her er noget for enhver sult og pengepung. Pommes frites koster 45 kr., sandwich 65 kr., rejemaden 75 kr., og den dyreste servering er ribeye inklusiv pommes frites og bearnaise til 150 kr..

Om søndagen er der et særligt tilbud med fried chicken burger eller bacon/cheese burger med fritter, dip og sodavand eller Carlsberg til 100 kr.. Det er value for money!

 

Vin/drikke

Udvalget af kolde øl, smarte sjusser og cocktails er stort og onsdag, torsdag, fredag og lørdag kan de købes til fordelagtige priser. Derudover har Oops Danmarks største udvalg af rom. Ligesom der er lidt vin, shots, sodavand og varme drikke.

 

Senest opdateret: 12/06/2022 10:06