Pizza Åbyhøj

Silkeborgvej 233, 8230 Åbyhøj 86 15 47 67

 

Pizza Åbyhøj har ligget på Silkeborgvej skråt over for Åbyhøj i mange år. Den har overlevet mange andre spisesteder i forstaden, som ynder at fortælle, at den ikke er Århus. Maden er ikke videnskab her, men de holder fast i det mad, de tror på. Og det er uanset, at der ligger en del andre pizzeriaer i Åbyhøj. Der er plads til alle er holdningen hos Pizza Åbyhøj. Og det er der også.

 

Der er for alvor gang i fastfood og takeaway markedet i byen, og det er kun godt, da man beholder folk i byen frem for, at de smutter ind til Århus C for at hente deres mad. Maden her er ikke stor gastronomi, men det er fastfood uden den store kokkekunst. 

 

Maden hos Pizza Åbyhøj 

Pizza er der selvfølgelig. Den er lidt old school dansk, men der er også nogle få, som de kalder ægte italiensk pizza, hvilket her vist bare betyder, at de er tyndere end de “normale” og mætter mindre. Ellers er der indbagte pizzaer og nogle “Special Pizzaer”. Flere af deres x, hvilket må siges at være noget speciel. 

 

Pizza Åbyhøj har et af de store menukort, og der er fastfood i store mængder. Som eksempel kan nævnes kebab, ruller, pasta, pita, salater, spareribs, burgere, græske bøffer, fiskefilet og grillkyllinger. Det er meget, og man kan ikke nævne en signaturret. Det er umuligt.

 

Maden er stort set ikke hjemmelavet eller i bedste fald er meget lidt hjemmelavet, det siger lidt sig selv, når man ser priserne på maden. Den er lav, og det er store portioner. Hvis man ikke går så meget op i lokale og/eller økologiske råvarer, så er man kommet til det rigtige sted, hvis man besøger Pizza Åbyhøj.

 

Prisniveau

Der er god value for money. En margherita koster 60 kr., en Shakira pizza koster 75 kr., spaghetti med fløde, bacon, champignon og flütes koster 75 kr.. En pita med kebab står til 55 kr., og to græske bøffer med tilbehør koster 95 kr.. Igennem mange år har Pizza Åbyhøj haft en kreds af stamkunder, som sætter pris på det mad, de laver.

 

Det skal nævnes, at der er pænt mange parkeringspladser udenfor pizzeriaet og på Åbyhøj Torv, som ligger på den anden side af vejen. 

 

LÆS OGSÅ:

Nova Burger i Aarhus N

Zig’is i Åbyhøj

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04