PV – Kaffe & Cocktails

Rosensgade 21, 8000 Aarhus C 30 14 30 21

På hjørnet af Rosensgade og Volden, ved Pustervig Torv, ligger den hyggelige bar PV – Kaffe & Cocktails. Det perfekte sted at starte eller slutte sin bytur eller nyde en drink eller kaffe i løbet af dagen. PV – Kaffe & Cocktails har åbent hver dag. 

 

Vin og drikke

Når du tørster efter en god kop kaffe, en drink eller en kold øl, så skal du bare slå vejen forbi PV – Kaffe & Cocktails. Her er noget at vælge mellem. Cocktails er deres signaturer og det, de fleste kommer efter. Her er både med og uden alkohol. Ellers er der gin og tonic, Carlsberg, Tuborg og Kronenbourg på fad samt flaskeøl. Af kaffe findes cappuccino, caffe latte, sort kaffe lige som der er te, varm kakao eller iskaffe. Du kan også købe et kaffekort til ubegrænset kaffe hver dag.

 

Bartenders choice og specials

Theolosify med Lillet Blanc, hyldeblomst, citron og cava, Mango Madness med Absolut Vodka, mango, passion, vanilje og lime eller Espresso Martini er nogle af bartenderens choice. Af specials kan nævnes The Sætornator med Havana Especial Rom, ananas, lime og lakrids. 

 

Atmosfæren

Beliggenheden i Latinerkvarteret er i sig selv noget særligt. Det er hyggelige omgivelser hos PV – Kaffe & Cocktails med en rå og rustik indretning med en moderne twist. I kælderen er der selskabslokaler til arrangementer, kurser og smagninger. Det er også muligt at arbejde eller studere i ro og fred, mens du nyder kaffen eller en drink. Udenfor er der opstillet borde og stole både rundt om baren, men også på Pustervig Torv. Betjeningen er venlig.

 

Arrangementer

Der sker noget hos PV – Kaffe & Cocktails. I kælderen er der af og til stand-up, og vil du lære, hvordan man laver den perfekte cocktail, så er cocktailkursus noget for dig. 

 

LÆS OGSÅ:

Æblet og Gåsen i Jægergårdsgade

Her finder du brunch i Aarhus

 

Senest opdateret: 23/02/2023 03:02