Starbucks – Borgporten

Store Torv 18, 8000 Aarhus C 20 48 55 37

Starbucks har to caféer og kaffebarer i Århus. En af dem Borgporten på kanten af Latinerkvarteret ved Lille- og Store Torv og skråt overfor Magasin. Det er i de lokaler, som tidligere husede den ikoniske Borgportens Isenkram. I dag er lokalerne total renoveret, og er blevet et hæng-ud-sted for mange. Især turister, som kommer til byen, elsker Starbucks. Måske mest fordi de kender deres kaffe og søger det trygge.  Borgporten er iøvrigt den store bygning eller kompleks, som ligger mellem Store Torv, Badstuegade, Volden og Pustervig Torv.

 

Mad og drikke hos Starbucks – Borgporten

Det er jo kaffen, som Starbucks er mest kendt for. Men der er også mere eller mindre frisksmurte sandwich. De laver dem løbende hele dagen. Dog udstiller de deres sandwich i et glasmontre, så man skal altså ramme det helt rigtige tidspunkt for at få en frisksmurt sandwich. Boller og croissanter er der også. Sidstnævnte i flere variationer. Ellers er der et stort udvalg af kager, hvoraf deres cupcakes er en sællert. 

 

Kaffen findes i mange varianter og størrelser. Der er tall (350 ml.), grande (470 ml) og venti, som er på 20 ounces (590 milliliter). Udover de mange kaffer er der også juicer, vand og sodavand.

 

Atmosfæren

Indretningen er moderne og lavet i stil med andre storbyers kaffebarer. Ikke alt for amerikansk og overfladisk. Der er mange siddepladser hos Starbucks – Borgporten. Både indenfor og udenfor. Man kan sidde på barstolene ved vinduet og følge med i livet på torvet eller slænge sig i loungestolene. Der er også “normale” stole og runde borde. Starbucks er stedet, hvor en del mødes og holder møder. Det er oplagt og uforpligtende – og kan gøres billigt. En kop kaffe per snude er nok til en times møde. Det benytter mange sig af.

LÆS OGSÅ:

Café Visit i Jægergårdsgade

 

Senest opdateret: 06/04/2024 09:04