Street Coffee i Graven

Graven 22, 8000 Aarhus C (+45) 61 69 05 80

Street Coffee er efterhånden velkendt i Aarhus med deres fire kaffebarer. Den nyeste ligger i Graven i Latinerkvarteret i de lokaler, der tidligere husede Aarhus` ældste kaffebar Altura. Det er Michael Bønnelykke, Kristoffer Hasløv og Anders Skaarup Andreassen, der står bag Street Coffee. De startede som Aarhus´ første kaffescooter. Hos Street Coffee handler det og hygge, god stemning og ikke mindst god kaffe. Her er kaffen til at tage med eller til at drikke på stedet og tage en snak ved bordene eller med personalet. 

 

Kaffe og andre drikkevarer

Det er naturligvis kaffe, det handler om hos Street Coffee i Graven. Bønnerne, der anvendes, er specialbønner, som kun dyrkes i begrænsede mængder. De rister selv en gang om ugen. Hvad enten du ønsker en latte, espresso eller en plain sort kaffe, er den altid solid, fyldig og rund. Ud over kaffe er der også kolde øl på fad og flaske, vin, drinks og soft drinks.

 

Maden

Udvalget af mad er ikke det store. Det er kaffen, der er omdrejningspunktet. Men melder sulten sig, er der friskbagt brød og diverse kager. 

 

Atmosfæren

Anders Skaarup Andreassen, der er møbelsnedker, har stået for indretningen, der er uhøjtidelig og enkel. Her er lyst og behageligt og på væggene pryder lokal kunst. Hos Street Coffee er der plads til alle uanset alder og tøjstil. Grammofonen står til rådighed for gæsterne til at sætte en vinylplade på. Udenfor er der runde caféborde. Det er attraktive pladser så snart solen titter frem, da der er udsigt til hipsterhøjen og et livligt liv i Graven.

 

Nørder du med kaffe, så hold øje med kaffekurserne hos Street Coffee i Graven. Du kan også leje en kaffescooter til dit næste event.

 

Prisniveau

Det er fair priser for god kaffe. 30 kr. for en filterkaffe, 36 kr. for en lille latte og 20 kr. for en friskbagt bolle er til at have med at gøre. Vil du spare penge og ofte kommer forbi Street Coffee i Graven, er et prepaid kaffekort en mulighed.

 

LÆS OGSÅ:

Guide til billig morgenmad i Aarhus

Hjorten på Vesterbro Torv

Senest opdateret: 04/02/2023 11:02