Street Coffee i Vestergade

Vestergade 52, 8000 Aarhus C +45 61 69 05 80

Street Coffee i Vestergade ligger i midtbyen, og her kan du let smutte forbi og tage en pause eller en kaffe to go. Her handler det om god kaffe. Det er caféens rygrad. Dertil er tilsat god stemning og hygge. Alle er velkomne, og det er uanset alder, udseende og holdninger. Kaffen og maden kan tages med på vejen, eller du kan lade dig opsluge af den gode stemning, en god snak, musikken eller hvad der ellers er oppe i tiden. 

 

Maden

Street Coffee går mest op i kaffe. Men til kaffe hører også godt brød. Derfor tilbyder de hjemmelavede boller, toast, yoghurt med granola og i den kolde sæson hjemmelavet suppe. Der er også lidt til den søde tand som croissanter og kager. 

 

Kaffen er vigtig

Hvad enten du er til latte, espresso eller plain sort kaffe så findes det i en solid, fyldig og rund form hos Street Coffee. Kaffen ristes i London – et særligt udvalgt sted og kommer fra flere dele af verden. Der er også iced latte, læskedrikke, juice og varm kakao. 

 

Stemningen

Du føler dig hjemme i caféen, hvor du møder alle typer af mennesker, som du kan tale alvor og sjovt med. Her er en særlig ro, og du kan lade dig opsluge af musikken fra grammofonen og kunsten på væggene eller slappe af med avisen eller en snak med sidemanden. ​​Der hersker en jordnær og direkte facon, og betjeningen er nede på jorden og smilende.  

 

Prisniveau

Hos Street Coffee Vestergade sætter de pris på kvalitet. Hjemmebagt bolle eller blødt brød koster 20 kr.. Filterbryg koster 30 kr. og americano 35 kr.. Latte og cappuccino står til 36 kr. for en lille og 42 kr. for en stor. 

Caféguiden til Århus

Senest opdateret: 03/03/2024 12:03