Surf Café

Marselisborg Havnevej 24, 8000 Aarhus C 42 25 33 61

På Marselisborg Havn ligger den afslappende Surf Café. Surferparret Michael Allman og Finja Götz, der også driver virksomheden Surf Agency, står bag caféen. Her er både surfshop, kaffe-to-go og snacks, ligesom der er omklædning for medlemmer. Menukortet byder på lette anretninger og kaffe med fokus på økologi og bæredygtighed.  

 

Maden 

På caféen serveres et udvalg af lette anretninger som husets tapas, grillet panini, surfer fritter og belgiske vafler, som kommer både i en mad- og dessertform. Desuden har de et udvalg af croissanter, kager og brød.

 

Morgenmaden serveres frem til klokken 16 og består af bolle med smør og ost, croissant eller kanelsnurre. Paninierne serveres varme fra Paninigrillen. De er med hjemmelavet pesto og feta-ramsløg dip og fyldt med salat og enten chorizo, seranoskinke, røget laks eller vesterhavsost. 

 

Nybagte belgiske vafler

Der er fire at vælge mellem. Heriblandt Sommer med vaniljeis fra Ishuset eller Bananasplit med vaniljeis fra Ishuset, banan, peanuts og chokoladesauce.

 

Brunch

Lørdag og søndag serveres brunchtallerkenen med vesterhavsost, gouda ost, hjemmelavet ramsløg-feta dip, tomat og agurk, serranoskinke og chorizopølse, yoghurt, røget laks og belgisk vaffel. Den kan også serveres vegetarisk. 

 

Drikkevarer

Surf Café har et udbud af kaffe, øl samt læskende økologiske sodavand og limonade. Der er også vin eller Cava på glas og flaske. 

 

Stemningen

Tag plads enten på den solrige terrasse, hvor der er udsigt til havet, eller indenfor i den hyggelige surfercafé. Her hersker en uformel stemning, og der er plads til alle. Caféen har åbent alle dage sammen med Stand Up Paddle Skolen, så du kan altid få en bid mad og lidt at drikke efter er god tur på vandet.

 

Prisniveau

Priserne er rimelige. Du kan starte dagen med en bolle med smør og ost for 25 kr., snuppe en panini til frokost for 85 kr., prøve en af de belgiske vafler eller nyde brunchen til 159 kr..

Kigger du efter en anden café, så tjek guiden til caféer i Aarhus her:

 

Senest opdateret: 04/01/2023 10:01