The Old Irish Pub

Kannikegade 10, 8000 Aarhus C +45 51 25 10 99

I Kannikegade i Aarhus ligger en stor irsk pub og sportsbar ved navnet The Old Irish Pub. Det er en kæde med tæt på 20 pubber i Danmark. Det irske kommer til udtryk gennem de grønne møbler og gyldne firkløvere, og så kan du naturligvis købe et pint Guinness. Særligt i weekenderne er der gang i den irske pub, og den er fyldt til bristepunktet. De billige øl tiltrækker mange mennesker og særligt de studerende.  

 

Øl og drikke

Der er et stort udvalg af drikkevarer. Her er de klassiske øl som fx Tuborg, Carlsberg og Ceres, ligesom der er specialøl som Grimbergen. Her er både fadøl og flaskeøl. Derudover er der drinks som Mojitos og Gin Hass. Af farvestrålende cocktails kan nævnes strawberry daiquiri,  

 

Atmosfæren

The Old Irish Pub er en rummelig pub med plads til 150 personer. Her er båse, hvor man kan sidde mere privat i sit selskab eller caféborde, hvor man ofte kommer i kontakt med barens øvrige gæster. Bartenderne er alle uddannede via The Old Irish Pubs eget unikke Academy, så de har styr på, hvordan en fadøl skal serveres og en cocktail shakes. 

 

Arrangementer

Alle former for selskaber og arrangementer som polterabend, julefrokost til ginfestivaler og koncerter og sportsarrangementer er muligheder her. Det er stemningsfuldt og særlig, når der vises sport på de store skærme, er der gang i den og med et fællesskab, hvor alle er klar på at heppe og juble. 

 

Af og til – særligt om lørdagen – er der live musik på The Old Irish Pub. Det er ofte en musiker med en guitar, der synger engelske sange, hvor gæsterne gerne danser eller synger med.

 

Prisniveau

Du kan få en billig fadøl hos The Old Irish Pub. 20 kr. koster det for en Grøn Tuborg fadøl. Det fås ikke meget billigere. En cocktail som Strawberry daiquiri koster 79 kr.. Der er på særlige dage og tidspunkter gode tilbud at finde hos The Old Irish Pub. Det kan være alt fra en Strawberry daiquiri til 20 kr. om fredagen i tidsrummet 20 til 23. Der er også to for en cocktail alle dage til kl. 22.00

 

LÆS OGSÅ:

U-Bahn – natklub ved åen

 

Senest opdateret: 30/10/2023 08:10