Tokio Bar

Skolegade 23 , 8000 Aarhus C +45 20 43 66 44

Tokio Bar ligger sammen med flere populære barer i Skolegade. Gaden, der engang var festgaden i Aarhus, og i dag er ved at vende tilbage til det. Der er et internationalt præg over baren – både i forhold til indretning, personale og musik. Tokio Bar har to afdelinger, hvor der må ryges i det ene. Baren har åbent torsdag til lørdag. 

 

Mesut Dursun, som er kendt for bl.a. musik bingo, Rock i Ridehuset, Det irske telt i Festugen og Aarhus Tartelet Festival, står bag baren. Han er for alvor en morsom og hyggelig mand. Inspirationen til at lave Tokio Bar kom fra den rå amerikanske rockbar Slim Jim’s Liquor Store, som er Mesut Dursuns favoritbar i London. 

 

Drikkevarer

Så snart du træder ind på Tokio Bar, ses den store bar, der byder på en lang række amerikanske øl og whiskyer. Der er 42 forskellige øl med et bredt udvalg af specialøl på flaske, dåse og fad. På fad er der fx Tuborg, Classic, Brooklyn Lager eller IPA, Grimbergen og Blanc. Der er også longdrinks og omkring 20 forskellige bourbons og whiskyer at vælge mellem. 

 

Atmosfæren

Der er to afdelinger i baren, der adskilles af en stor New Yorkerdør. Det første er et mørkt miljø, hvor der mest er højborde og stole, mens det andet er rygerområde med masser af siddepladser i et råt look. Ligesom den japanske hovedstad Tokyo er kendt for sine mange neonskilte, så er indretningen på Tokio Bar også med de neonfarvede skilte. Ellers pryder plakater og citater væggene. 

 

I højtalerne lyder indierock, country and folk music. Der er absolut ingen dansk musik. Af og til er der arrangementer som musik bingo eller live musik. Du kan også udfordre vennerne i et slag bordfodbold. 

 

Bag baren står folk med alverdens nationaliteter, så der tales engelsk. Det er personale med personlighed, der er iklædt eget tøj, hvilket afspejler, hvem de er. 

 

Lej et lokale

Skal du bruge et lokale til et arrangement, er det muligt at leje loungeområde til private arrangementer og fester. Der er kapacitet til 60 personer.

 

Prisniveau

Hos Tokio Bar er priserne, som vi ser det på andre barer. Det kan dog gøres billigere, hvis du kommer til Happy Hour eller om torsdagen, hvor priserne er lavere. Men generelt er det fair priser.

Senest opdateret: 12/12/2022 10:12