Willi’s bar

Åboulevarden 39, 8000 Aarhus C 32 67 76 58

Willi’s bar er beliggende ved den populære å på Åboulevarden i Aarhus. Her finder du en hyggelig bodegastemning, gang i den og god musik. Hos Willi’s bar har de et stort udvalg af øl, vin, og drinks. Deres slogan er “Hvis du tør, så kom med mig.” 

 

Øl og drinks

Der er mange drikkevarer at vælge mellem. Her er bl.a. øl, vin, bobler, RTD, drinks, cocktails og shots. Af fadøl er der Ceres Top, Classic eller det Willi’s bar kalder luksus fadøl. Øllene kommer på glas og i kande. Er du til drinks, er der de færdigblandede som Mokai og Shaker. Ellers mixer bartenderne gerne en Gin Hass, Isbjørn, Dark ‘n’ Stormy, Long island ice tea eller en af deres 4 cl. Luxus Gin og Tonic.

 

Pitchers og shots

Skal der drikkevarer til hele bordet, er det oplagt med pitchers. Hos Willi’s bar har de Absolut Rhubarb, Absolut passion eller Gin Hazz at vælge mellem. Du kan også købe 10 shots som Små sure, Råstof, Tequila eller Kinderæg. 

 

Øvrige drikkevarer

Af drikkevarer uden alkohol er der sodavand, Ginger beer, Booster, Red Bull samt kaffe.

 

Atmosfæren

Man sidder tæt på Willi’s bar. Der er en blanding af højstole, højborde, skamler og sofaer. Væggene er rå, og i højtalerne lyder både dansk og international musik. Gæsterne slår sig gerne ned ved bordene og udfordrer hinanden i spil som rafling eller snupper et slag bordfodbold. Betjeningen er imødekommende og smilende. De går ikke af vejen for en god snak i baren og sørger samtidig for at betjene de tørstige og festglade mennesker, der har fundet vej til baren. I de varme måneder er bordene udenfor attraktive. 

 

Prisniveau

Der er gode priser at finde hos Willi’s Bar. En Ceres fadøl koster 35 kr., og en luksus fadøl står til 50 kr.. En almindelig drink koster 50 kr., mens 4 cl. luxus gin og tonic koster mellem 85 og 95 kr.. Mest får du ud af at vælge en Pitchers til bordet, som svarer til fire drinks. Her er prisen 165 kr., og det er value for money.

 

LÆS OGSÅ:

Sushi Springtime i Park Allé

Kupé ved Train

 

Senest opdateret: 08/02/2023 09:02